Jelena Golubović se oglasila iz Moskve nakon što je Petrušićeva dobila zatvorsku kaznu: Čule smo se...

13.10.2023

11:04

1

Otkrila je šta radi u Rusiji i do kad će tamo boraviti

Jelena Golubović se oglasila iz Moskve nakon što je Petrušićeva dobila zatvorsku kaznu: Čule smo se...
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađana Petrušić, bivša voditeljka televizije Hepi osuđena je na šest meseci zatvora jer je 2015. godine pretukla tadašnju cimerku iz "Parova", Jelenu Golubović.

Kako je sudija na ročištu rekao, voditeljka se nije pokajala zbog svog postupka, a iako se žalila Apelacionom sudu na presudu, ona je odbijena.

Slađa joj izjavila saučešće

Golubovićeva je sada otkrila detalje višegodišnjeg sudskog procesa.

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađana Petrušić

 

- To je bilo pre nekoliko godina. Tačno je da je osuđena na šest meseci zatvora, ali nema zabranu prilaska, niti je ikada imala. Slađa po presudi tu kaznu mora da odsluži jer se nije pokajala, ali ne znam šta će dalje biti sa slučajem - istakla je ona, pa iznenadila da se sa suparnicom čak i čula.

- Izjavila mi je saučešće kada mi je umrla baka, pre tri godine, zajedno sa tadašnjim partnerom. Ne mogu da kažem da smo u korektnim odnosima sada, ali sam ostavila to iza sebe. Nemam vremena da mislim o tome, fokus mi je na knjizi i eksperimentima. Ne pratim toliko dešavanja u Srbiji, fokusirana sam na ruski jezik, na nove prijatelje i okruženje - poručila je Golubovićeva, koja već neko vreme živi u ruskoj prestonici.

Otišla na doktorske studije

Njen život sada je definitivno daleko od javnosti koja ju je više puta gledala u rijalitijima.

ATAImages/ Antonio Ahel/Facebook/S.P.
Jelena Golubović i Slađana Petrušić

- Rusija je divna. Na doktorskim studijama sam. Dobila sam stipendiju ruske federacije na fakultetu GAUGN i studiram na moskovskom institutu Psihonaliza, za psihoanalizu. Pokriveni su mi samo trškovi studiranja, moram sama da se snalazim za boravak i život - kaže Jelena, pa dodaje:

- Obratila sam se i našoj državi za pomoć. Bez podrške neću moći ovde da budem u planiranom roku od dve, tri godine, koliko traju doktorske studije. Volela bih da sve bude u redu, nadam se da me moji ljudi nisu zaboravili za ovo vreme. Obratila sam se i pojedinim institucijama i dobila sam pozitivan odgovor i pismo, da je moj predmet u razmatranju. Uvek sam bila pozitivna, vodim se time da mi je čaša do pola puna i nadam se da ću uspeti u svojoj misiji - naglasila je za Telegraf Golubovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike