Cveće na grobu Ksenije Pajčin prekrilo pevačicino ime: Tuga ne jenjava i 14 godina od njene smrti (FOTO)

16.03.2024

12:40

0

Još se veruje da je motiv ubistva bila ljubomora

Cveće na grobu Ksenije Pajčin prekrilo pevačicino ime: Tuga ne jenjava i 14 godina od njene smrti (FOTO)
Ksenija Pajčin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas, 16. marta, navršava se punih 14 godina od ubistva pevačice Ksenije Pajčin. Hicem iz pištolja usmrtio ju je ondašnji momak, crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi. Beživotna tela u stanu na Voždovcu, prema ondašnjim napisima, zatekla je bila njena majka Ljubica, čija ogromna tuga za izgubljenom ćerkom i dalje ne jenjava. 

Na godišnjicu ove tragedije - cveće gotovo da je prekrilo njeno ime na spomeniku. 

Najbliži je pamte kao izuzetno dobru osobu; prijatelj i kum Bane Dević istakao je u razgovoru za 24sedam da je ona ostala među najboljima koje je ikada upoznao. 

- Pamtim je kao jednu od najboljih osoba koje sam ikada upoznao, kao empatu, borca za pravdu, dobrog čoveka, to može da vam kaže verovatno svako ko je nju upoznao. Pamtim je kao jedno iskonski dobro biće - istakao je za naš portal, između ostalog, on. 

S druge strane, sestra pokojne Ksenije u svom prvom televizijskom pojavljivanju sa suzama u očima ovako je se prisetila:

- Ksenija je meni dala ime, govorila je kako ju je moja mama učinila najsrećnijom na svetu jer je jako želela sestru. Moja mama je mene dobila sa 38 godina - pričala je za „Blic" Mia, pa je dodala kako joj ljudi često pričaju da liči na nju, posebno oči i kada se nasmeje, a onda i po stavu, te energiji koju poseduje. 

„Ksenija je tu..."

Sestra Ksenije Pajčin pokazala tetovaže posvećene pevačici, Printscreen Blic tv
 

- Govorila je da će uvek biti tu, da me čuva. Mnogi nisu to znali, ali je meni posvetila pesmu „Ksenija je tu". Ja imam mnogo tetovaža, ali sam njoj (na rukama) posvetila upravo tu, to je bila prva, „Xenia je tu". Moj tata je bio protiv, naravno, ali ja sam želela, jer je ona deo mene. I sigurna sam da je tu, da nas gleda i da je ponosna na to što jesam - naglasila je bila ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike