"Čuo sam njen vapaj, ali nisam mogao da je vidim!" Zvezdan Slavnić znao da je Ksenija Pajčin tražila pomoć: Htela je da se poveri nekome

15.03.2024

21:55

0

Otkrio je i da li se čuo sa pevačicinom majkom

"Čuo sam njen vapaj, ali nisam mogao da je vidim!" Zvezdan Slavnić znao da je Ksenija Pajčin tražila pomoć: Htela je da se poveri nekome
Ksenija Pajčin, Zvezdan Slavnić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook

Zvezdan Slavnić bio je u emotivnom odnosu sa pevačicom Ksenijom Pajčin, koja je ubijena pre 14 godina. 

Bivši rijalti učesnik evocirao je uspomenu na njihovo upoznavanje, kada je drugu rekao da priđe pevačici.

- Ima jedna anegdota u vezi našeg upoznavanja. To se desilo na Kopaoniku, tada se mom prijatelju ona svidela mnogo, toga se sećam. Njena pojava, kada je ušla, svidela se njemu, ali i meni. On je to meni prvi spomenuo, naravno da sam ga u tom trenutku podržao i rekao mu: "Jeste, lepa je, priđi joj". Taj naš prvi susret izgledao je tako, taj prijatelj joj je prišao i svi smo u društvu pričali o njima. Međutim, ništa se među njima nije desilo - započeo je Zvezdan, koji je kasnije saznao da je Pajčinova bacila pik baš na njega.

ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay
Zvezdan Slavnić, Ksenija Pajčin

 

- Međutim, posle ne znam koliko dana, drugi moj prijatelj mi se javio i rekao mi da mu je Ksenija rekla da sam joj se svideo i da je želela da se vidi sa mnom. Upoznali smo se bolje tako što smo se našli u klubu pred kraj Knez Mihailove, bio je onaj klub "Metro", tu su tada izlazili mladi. Bilo je to top mesto, znate tada nije bilo toliko klubova i kafana. Nije bilo tada mobilnih telefona, nismo se čuli, nego kada se dogovorimo tada se nađemo. Bio je to lep izlazak nakon kojeg smo otišli na Dorćol. Kao da je juče bilo na Dorćolu - istakao je Slavnić.

Ima žal zbog toga što je Pajčinova završila svoj život na tragičan način, kada je Filip Kapisoda pucao u nju, pa u sebe.

- Imam žal za tim što je završila tako kako je završila. Ona i ja smo se razišli deset meseci pre nego što sam ja otišao tamo gde sam otišao, na onaj koledž. Žao mi je što je neko tako kvalitetan završio rano, nije ona rođena za ovde, ona je rođena za negde preko, njena pojava je sve ostavljala bez reči. Ona je meni bila prva neka, velika ljubav, ali klinačka. Nije se još ništa uprljalo, nije još život počeo da nas kvari kako ume. Kada se setim toga i načina na koji je završila, to mi je užasno - izjavio je Zvezdan, koji se prisetio pevačicine poslednje emisije u kojoj je gostovala.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

 

 

- Ja sam tada bio u Kruševcu...Ta poslednja njena emisija, gde su spominjali mene, gde je ona spominjala mene... Mnogo godina je prošlo od kada se to desilo, ja sam bio u Kruševcu i gledao sam tu emisiju. Video sam njen neki vapaj da je jako loše i čim me je na taj način spominjala, verovatno da sam bio napolju, došao bih do nje da vidim šta se dešava. Meni se činilo da je neki vapaj, a posle toga mi taj splet okolnosti govori da sam bio u pravu, da je bila u nekom problemu. Taj vapaj nije za mnom, kao za nekim dečkom ili ljubavlju, meni je tako delovalo kao da želi da se poveri nekome kome je verovala, verovatno...Ja nisam znao da su imali takve trzaje i da je takva problematika, već naprotiv, da su u ljubavi i da se vole - opisuje Zvezdan.

Printscreen „Magazin In"
Ksenija Pajčin

 

Nisam se video sa njenom majkom

Izneo je i to da li se čuo sa Ksenijinim roditeljima.

- Već je prošlo mnogo, nisam hteo da čačkam. Moja mama se videla sa njom posle dugi niz godina, ali su se slučajno srele. Nisam hteo da se vidimo, šta ja mogu tu da pomognem, izgubila je dete. Videla bi me i vratili bi joj se neki brižniji dani, pa bi joj samo bilo loše - smatra Slavnić.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

 

Nekoliko puta, posetio je grob bivše partnerke.

- Naravno da jesam. Imam i druga koji je tamo sahranjen, svratio sam par puta, naravno da sam došao. Ali ne mogu da gledam to i kod druga da idem, to mi je jako teško... I on i ona su prerano izgubili živote, ali jesam otišao, ali ne mnogo puta. I ovo što sada pričam je zato što nekako  pokazujem poštovanje, a ne zbog nečeg drugog - završio je Zvezdan za Pink.rs.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike