Sin Lindzi Lohan uživa da čupa kosu majci: Na nekoliko mesta na glavi sam ćelava! Otkrila i koliko dece želi

16.03.2024

07:45

0

Glumica uživa u majčinstvu, iako je to ponedak boli

Sin Lindzi Lohan uživa da čupa kosu majci: Na nekoliko mesta na glavi sam ćelava! Otkrila i koliko dece želi
Lindzi Lohan - Copyright Profimedia

Lindzi Lohan se prošle godine ostvarila kao majka, kada je na svet došao njen sin kome su njen suprug Bejder Šamas i ona dali ime Luai. 

Kako kaže, njena dnevna rutina se sada svodi na to da se igra sa sinom i provodi vreme sa njim, a i njen naslednik ima nove, omiljene stvari koje voli da radi.

Profimedia
Lindzi Lohan

- Obožava da provodi vreme napolju i da šeta, pa pokušavam da mu to učinim što više mogu jer obožava sve da razgleda. Nova stvar u kojoj uživa je da mi čupa kosu, tako da imam nekoliko mesta na glavi na kojima sam pomalo ćelava - ispričala je glumica.

Ona je istakla i da bi volela da ima više dece, jer i sama voli što nije bila jedino dete.

- Možda bih volela i četvoro, ali hajde prvo da krenemo sa drugim. Ja obožavam svoju mlađu braću i sestru. Blagoslovena sam time što ih imam da možemo da pričamo i da se družimo i da imam sa kim da se poistovetim. Volela bih da i moj sin ima to iskustvo - rekla je glumca, koja ima dva brata i sestru.

Profimedia
Lindzi Lohan i njen suprug Bejder Šamas

Glumica i njen suprug su živeli u Dubaiju, gde je on bio zbog posla, ali u poslednje vreme, zbog svoje karijere, ona dosta vremena provodi u Americi. 

Trenutno promoviše svoj novi film, čeka je još jedna premijera, a potvrđeno je da će snimati i nastavak filma sa Džejmi Li Kertis, "Šašavi petak" koji je nastao pre 20 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike