Lindzi Lohan skandale ostavila iza sebe: Glumica posle dužeg vremena na crvenom tepihu, a njeno izdanje oduševilo je ceo svet (FOTO)

12.01.2024

16:35

0

Glumica ponovo u dobro poznatoj ulozi

Lindzi Lohan skandale ostavila iza sebe: Glumica posle dužeg vremena na crvenom tepihu, a njeno izdanje oduševilo je ceo svet (FOTO)
Copyright Profimedia

Lindzi Lohan se pre nekoliko dana pojavila na premijeri mjuzikla "Mean Girls" koji je napravljen prema istoimenom filmu snimljenom 2004. godine. 

Kako se vrlo mlada proslavila, neizostavan je bio i buran život holivudskih zvezda zbog čega je Lindzi "skrenula sa puta". 

Poznato je da je više puta odlazila na klinike za odvikavanje, a privatni problemi uticali su na to da je ređe viđamo na filmskom platnu, a češće na naslovnicama tabloida. 

Međutim, pre dve godine donela je i konačnu odluku da sebi da šansu i ponovo se posveti karijeri, te je ovo bila prilika da je vidimo na ovakvom događaju posle dužeg perioda. Lindi je odabrala crnu haljinu sečenu u struku, a njena prepoznatljiva riđa kosa savršeno se uklopila. 

Podsetimo, glumica je kao što i ime filma glasi, godinama važila za „lošu devojku“, a iako su joj predviđali blistavu karijeru, završavala je u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju i posedovanja kokaina. Prvo je pritvorena i osuđena na 120 sati društveno-korisnog rada, a kasnije je osuđena na tri godine uslovne slobode. Takoeđe, šest puta je pokušala da se izleči od zavisnosti od alkohola i kokaina, ali bi uvek posustala.

Izgleda da je razuzdan stil života ostavila iza sebe, te da ju je majčinstvo nad sinom Luaijem potpuno promenilo. Njen naslednik je prošle godine rođen u Dubaiju, gde i živi sa suprugom Bejderom Šamasom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike