Kija Kockar očistila semestar! Bivša rijaliti pobednica ređa desetke na Pravnom fakultetu, otkrila kako su na nju reagovali profesori

13.03.2024

23:30

0

Svojim kolegama bila je psiholog

Kija Kockar očistila semestar! Bivša rijaliti pobednica ređa desetke na Pravnom fakultetu, otkrila kako su na nju reagovali profesori
Kija Kockar - Copyright G.G./ATAImages

Bivša rijaliti pobednica i pevačica Kija Kockar prošle godine upisala je Pravni fakultet u Beogradu, a posle niza predavanja usledili su prvi ispiti, koje je Kija lako "očistila".

Ona se pohvalila time da već ima jednu diplomu državnog univerziteta za koju se odlučila da bi mogla da putuje. Tokom godina rada kao stujardesa, imala je priliku da vidi sve strane sveta, te je sada odlučila da upiše ono što je želela.

- Već imam jednu diplomu državnog fakulteta, reč je o hotelijerstvu. Međutim, ovo je ono što sam želela u tim godinama, ali me je pravo vezivalo za Srbiju, a ja sam želela da putujem.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kija Kockar

Na Pravnom fakultetu se odlično snašla, a već na prvom ispitu dobila je jednu desetku.

- Ovo sam upisala da bih probala, ali se pokazalo da mi stvarno ide. Evo očistila sam ceo prvi semestar, tako da sam mirna oko dodatnih rokova. Drugi semestar je krenuo, tako da posle emisije idem da slušam Ustavno pravo.

Kako je reč o rijaliti učesnici, čiju je ljubavnu dramu pratila cela Srbija, mnoge je zanimalo kako su na nju reagovali univerzitetski profesori.

- Prepoznali su me, ali nisu isticali to ni u jednom trenutku. Verovatno da je bilo predrasuda, ali imam svoj lični stav i ne dam na sebe.

Instagram printscreen/kijakockar
Kija Kockar

Njene kolege odlično su je prihvatili uprkos velikoj razlici u godinama, pa je tako sa ostalim brucošima uspela da izgradi prijateljski odnos.

- Svi su me divno prihvatili, ipak sam ja najstarija u mojoj generaciji. Oni mi daju energiju i zaista se tamo lepo osećam. Prvih meseci sam više bila njihov psiholog, plakali su mi na ramenu, rešavala sam njihove ljubavne probleme, žalili mi se na stres, pa kao da sam i mama. S druge strane, oni meni daju tu energiju i pomažu mi dosta da se snađem u ovome - rekla je ona za B92.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike