"Nisam se sasvim oporavila!" Iva Štrljić zablistala nakon teškog perioda: Odmah sam počela da radim, iako sam bila izranjavana!

12.03.2024

22:06

0

Bila je spremna da na snimanje serije dođe sa gipsom

"Nisam se sasvim oporavila!" Iva Štrljić zablistala nakon teškog perioda: Odmah sam počela da radim, iako sam bila izranjavana!
Iva Štrljić - Copyright ATAImages/ A.A.

Iva Štrljić pojavila se na jednom događaju i opisala kako se u nekoj meri stabilizovala nakon pada i preloma obe ruke.

Glumica je počela da radi, iako nije sve dovedeno u red.

- Dobro sam, još uvek se nisam oporavila sasvim, ali idem ka tome. Za sada mogu da funkcionišem. Ovo je prvi crveni tepih od preloma, tako da sam morala da obučem šljokice. Iako sam doživela nezgodu, nisam dala da mi se zbog toga život promeni - rekla je Iva na početku.

ATAImages/ A.A.
Iva Štrljić

 

- Odmah sam počela da radim, iako sam bila sva izranjavana. Osećala sam se odmah bolje jer nisam od onih koji sede kod kuće, pa volim da imam dan ispunjen obavezama. Ta moja potreba da idem dalje je pobedila - dodala je Štrljićeva.

Ona je kontaktirala producenta projekta nakon što je završila u bolnici. 

-  Ne mogu da kažem da me je ta situacija ojačala, ali je pokazala da, uprkos svemu što mi se u životu desi, trudim se da se izborim da život teče istim tempom kao ranije. U tom trenutku sam se iz bolnice čula sa producentima serije i rekla sam da, ako treba ću i sa gipsom da snimam Ne bih volela da se tok snimanja usporava zbog mene - ispričala je Iva.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike