Prva slika Ive Štrljić nakon što je polomila obe ruke: Evo odakle se glumica oglasila (FOTO)

10.01.2024

15:45

0

U periodu je oporavka

Prva slika Ive Štrljić nakon što je polomila obe ruke: Evo odakle se glumica oglasila (FOTO)
Iva Štrljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iva Štrljić nedavno je doživela nezgodu kada je prilikom snimanja pala i polomila obe ruke. Ubrzo posle toga glumica je primljena u bolnicu gde joj je operisana jedna ruka. 

Zbog teških povreda doček Nove godine je provela u krevetu, a sada je objavila prvu fotografiju i to sa fizikalne terapije. 

Instagram printscreen/ivastrljicofficial
 

Jasno je da se glumica oporavlja, a kako je priznala, period mirovanja iskoristila je kako bi se posle dužeg vremena posvetila sebi. 

- Tolike sam bolove imala da mi je bilo teško da o bilo čemu osim o rukama razmišljam. Dočekala sam je u krevetu. Svega nekoliko dana pre Nove godine sam imala operaciju, nije bilo logično da sveže operisana bilo gde idem sa takvim povredama. Jedino što je dobro je to što sam se primirila, čitala, spavala... Posao sam toliko stavljala u prvi plan da me je to dekoncentrisalo od mog pogleda na mene samu. Drugo, tokom ovog perioda sam shvatila koliko sjajnih i pravih prijatelja imam. Kad vi rukama ništa ne možete da uradite značajan vam je neko na koga možete da se oslonite. Okružena sam divnim ljudima. Pamtiću 2023. godinu po tome što sam to shvatila - kazala je ona za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike