Mirka Vasiljević progovorila o svadbi sa Vujadinom Savićem: Nadam se da neće proći još 14 godina!

12.03.2024

18:51

0

Priznaje da je ona krivac što još nisu otišli pred oltar

Mirka Vasiljević progovorila o svadbi sa Vujadinom Savićem: Nadam se da neće proći još 14 godina!
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Mirka Vasiljević i njen partner Vujadin Savić zajedno su već 14 godina i imaju četvoro dece, ali nikako da ozvaniče svoju zajednicu. Iako papir u njihovom slučaju ništa ne bi promenio, glumica i fudbaler planiraju da organizuju svadbu, ali se ona još nije dogodila zbog njenih zahteva.

- Ja sam kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može već da bude sutra. On bi sa dva tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima. Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje ipak više, i da je najbitnije kakva će biti atmosfera - rekla je ona.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica je dodala da želi da okupe sve drage ljude, kako bi napravili uspomene za ceo život.

- Bitno mi je su nam svi bitni ljudi tu, da se lepo provedemo i da napravimo lepe uspomene. To je ono što ne može niko da nam oduzme i to će jednog dana kada ostarimo da nam greje srce i dušu. Pošto sam ja komplikovanija, obećala sam Vujadinu da će svadbe biti, sada samo da vidmo koje godine. Nadam se da neće proći još 14 godina.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Podsetimo, Mirka je nedavno govorila o ljubomori, te istakla da nije jedna od žena koje svojim partnerima proveravaju mobilne telefone.

- On ima svoj, a ja svoj. Ako me nešto muči ja ću da pitam jer sam tako naučena i odrasla u porodici da nema ničeg ispod tepiha. Volim da je tepih ravan, da nema ni brda ni dolina. Nema razloga da sad čačkam jer samu sebe nerviram. Možda i šala koju ima sa drugom meni drugačije zvuči, pa se objašnjavaj i to je proces gde nema nikad kraja - kaže ona.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike