Naša pevačica kao dete ogluvela na jedno uvo: Imala sam mini operaciju i od tada mi je oštećen sluh!

11.03.2024

23:01

0

Snimila je i duet sa Teom Tairović

Naša pevačica kao dete ogluvela na jedno uvo: Imala sam mini operaciju i od tada mi je oštećen sluh!
Monika Ivkić - Copyright ATAImages/ A.A.

Monika Ivkić proslavila se u "Zvezdama Granda" tokom 2017. i 2018. godine, pa od tada snima pesme, ali nije mnogo pričala o privatnom životu.

To se sada promenilo, pošto je pevačica, između ostalog, otkrila i kakvu nezgodu je doživela kao jako mala, zbog čega ima oštećen sluh.

- Volela sam bombone i stalno sam ih krala. Imala sam tri godine, pojela sam bombonu, a papirić sam zamotala i stavila u uho i to niko nije primetio - rekla je Monika.

ATAImages/ A.A.
Monika Ivkić

 

- Papirić je bio tri dana u uhu, pa se sve upalilo i tada sam imala mini operaciju i od tada mi je oštećen sluh. Tako da na desno uho čujem bolje nego na levo - opisala je Ivkićeva.

"Ne želim da se prodajem za novac"

U "Zvezdama Granda" Monika je i te kako bila zapažena, ali je pre ovog takmičenja učestvovala u nemačkom muzičkom šou programu gde je bila jedan od favorita za pobedu.

 

 

- Dosta je bilo ponuda posle tog takmičenja, i pozitivnih i negativnih, ali se nisam pronašla u tim stvarima. Ne želim da se prodajem, pogovoto ne za novac, ja volim muziku, volim ovaj posao. Nisam taj tip da mi neko kaže – evo ti novac, ali ti moraš sve. Ne bih sada ulazila u tu priču, ali sam rekla da ću jednom napisati knjigu kada ostarim, a sada nije trenutak za to. Samo sam rekla da se povlačim i ne želim taj fejk svet. Bila sam mlada, nisam imala nikoga pored sebe ko će mi reći kako šta da uradim, kao što imam sada ekipu koja sada stoji iza mene - ispričala je Ivkićeva u emisiji "Ispovest".

Monika je tokom karijere sarađivala sa Harisom Berkovićem i Miletom Kitićem, a snimila je i duet sa Teom Tairović pod nazivom "Samo moj".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike