Proglasili su je najupornijom u "Zvezdama Granda", od takmičenja nije odustajala, a sada se udala! (FOTO)

04.03.2024

19:11

0

Godinama se takmičila, pa je čak Saša Popović napravio šalu na njen račun

Proglasili su je najupornijom u "Zvezdama Granda", od takmičenja nije odustajala, a sada se udala! (FOTO)
Nataša Vodeničar - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Pevačica Nataša Vodeničar privukla je veliku pažnju u "Zvezdama Granda" i to u svakoj sezoni u kojoj se takmičila, a sada je izgovorila sudbonosno "da". 

Ona se, naime, udala za svog izabranika Miloša, a svom prezimenu dodala je suprugovo, te se sada predstavlja kao Nataša Vodeničar Manojlović. 

Par je, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, imao intimnu ceremoniju sa najbližima. Mladoženja se odlučio za klasično crno odelo, dok je Nataša ponela belu venčanicu, vrlo svedenu, dok je upečatljiv detalj imala u kosi, tačnije nosila je rajf napravljen od cveća.

Podsetimo, Nataša se nekoliko puta pojavljivala u "Zvezdama Granda", a jednom prilikom joj je i Marija Šerifović bila mentor. 

Kako je ranije govorila, pomišljala je da odustane od takmičenja, pa se našalila da su joj drugi govorili da će biti pevačica, a ona je odgovarala da će "biti Lepa Brena".

Pre dve godine se poslednji put takmičila, a tada se Saša Popović našalio na njen račun.

- Ona ima 39 godina i posle 40-te nastavlja kod Žike u „Nikad nije kasno“, na ovoj sceni doživotno - rekao je Saša, sa čim se nije složila Snežana Đurišić:

- Zašto da ide kod Žike, vidi kako izgleda?! Izgledaš kao milion dolara. Zaista bi mogla i morala da neke inovacije da uradiš na sebi, mislim na muzički repertoar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike