Da li je ova šala bila previše? Ema Stoun doživela neprijatnu situaciju na dodeli Oskara i odmah se obratila suprugu (VIDEO)

12.03.2024

00:20

0

Nije mogla da sakrije da joj nije prijalo

Da li je ova šala bila previše? Ema Stoun doživela neprijatnu situaciju na dodeli Oskara i odmah se obratila suprugu (VIDEO)
Ema Stoun - Copyright Profimedia

Ema Stoun preksinoć je nagrađena Oskarom u kategoriji najbolja glavna ženska uloga za film "Jadna stvorenja". Njena pobeda bilo je jedno od najvećih iznenađenja, s obzirom na to da je glavni favorit bila Lili Gledstoun.

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima, pa je nakon izlaska na binu doživela još nekoliko neprijatnih situacija. Prva jeste nezgoda sa haljinom, dok je druga nepristojan komentar voditelja Džimija Kimela, koji Emi definitivno nije prijao.

Nakon proglašenja, usledile su scene iz filma za koji je nagrađena, a koji inače obilije eksplicitnim scenama, pa se Džimi našalio na glumičin račun.

- To su svi delovi "Jadnih stvorenja" koje smemo da prikazujemo na TV-u - rekao je Kimel.

Stounovoj ovakva upadica nije prijala, te se odmah okrenula ka svom suprugu, prevrnula očima i rekla: "O moj bože".

 

 

Podsetimo, film je osim Oskara za najbolju glavnu glumicu, nagrađen i za najbolju šminku i frizuru, najbolju kostimografiju i najbolji dizajn produkcije.

Inače, ovo nije prvi Emin Oskar za najbolju glumicu, jer je istu nagradu dobila i 2017. godine za ulogu u filmu "La la Land".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike