Ivica Dačić prokomentarisao Breskvicu i Teyu Doru, pa iznenadio: Prijaviću se i ja sledeće godine na PZE!

11.03.2024

10:06

0

Ipak nije želeo da izabere svog favorita

Ivica Dačić prokomentarisao Breskvicu i Teyu Doru, pa iznenadio: Prijaviću se i ja sledeće godine na PZE!
Ivica Dačić - Copyright Tv Pink Printscreen

Nakon održane "Pesme za Evroviziju '24" podigla se velika prašina oko pobednice ovog muzičkog takmičenja Teye Dore i Anđele Ignjatović Breskvice koja je osvojila drugo mesto, a celu situaciju je prokomentarisao i Ivica Dačić.

Naime, u emisiji "Hit tvit" Ivica Dačić je prokomentarisao prašinu koja se podigla oko pobednice na takmičenju "Pesma za Evroviziju" Teyi Dori, koja je osvojila najviše glasova žirija, ali i drugoplasiranoj Breskvici, koja je imala najviše glasova publike.

RTS 2 printscreen
Ivica Dačić

- Nisam gledao, supruga mi je pokazala. Kad gledam pesme, mogu da imam i ja svoje simpatije. Bila je i treća dobra kompozicija tu, dodao bih. A kako da komentarišem to u svetlu politizacije cele ove priče... Nije mi jasno za šta opozicija sada optužuje vlast, za koju pevačicu? Za jednu ili za drugu? Kažu da je vlast bila za Breskvicu, a onda sam negde pročitao da je vlast favorizovala Teyu Doru - naveo je Ivica Dačić.

- Hoću da kažem da je i meni možda ova pesma bila lepša... - naveo je političar, a onda je voditeljka postavila potpitanje.

- Ova? Koja tačno? - upitala je voditeljka "Hit tvita".

Antonio Ahel/ATA Images/Pexels
Teya Dora i Breskvica

- Jedna od ove dve... Ali prijaviću se sledeće godine sa svojom pesmom - rekao je Ivica Dačić kroz smeh, a potom istakao da se samo šali.

- Šalim se malo, nemojte da mislite da je ozbiljno - naveo je političar, koji je ipak odlučio da ne odabere jednu od ove dve strane.

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike