Vojaž otkrio šta misli o protestu podrške Breskvici i ponovo podržao "Ramondu": Treba uvažiti mišljenje stručnog žirija!

10.03.2024

17:05

0

Teya Dora je od početka bila njegov favorit

Vojaž otkrio šta misli o protestu podrške Breskvici i ponovo podržao "Ramondu": Treba uvažiti mišljenje stručnog žirija!
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright M.P./ATAImages

Juče je održan najavljeni protest podrške Anđeli Ignjatović Breskvici, koji je trebao da predstavlja reakciju na pobedu Teya Dore na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju".

Javnost je prethodnih nedelja bila podeljena između ove dve pevačice, a sada se oglasio i Breskvičin bivši dečko, Mihajlo Veruović Vojaž, te dao svoje mišljenje o protestima ove vrste.

- Ne vidim da ima mesta za proteste, kako publika ima pravo glasa, isto tako treba da se uvažava i stručni žiri jer oni ipak tu ocenjuju muziku i sve drugo, ali profesionalno. Treba da se uvaži mišljenje i jednih i drugih - rekao je Vojaž, pa dodao:

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Breskvica i Vojaž

- Svakako, ko god da ode na Evroviziju, imaće moju podršku jer sam uvek uz Srbiju. Naravno, žao mi je što numera "Gnezdo orlovo" nije pobedila iako se meni više dopada "Ramonda". Znam ekipu koja je radila "Gnezdo" i ta pobeda bi svakako za njih bila odskočna daska za dalju karijeru - zaključio je Vojaž u emisiji "Premijera Vikend-Specijal".

Podsetimo, reper je i ranije govorio o tome da je njegov favorit Teya Dora, a spekuliše se da mu je bivša devojka to zamerila, pa je u nedavnom gostovanju rekla da je zaboravila da je uopšte bila sa njim u vezi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike