"Svako treba da snosi odgovornost za svoje postupke!" Dejan Petrović prokomentarisao Sajsi MC i Breskvicu posle "Pesme za Evroviziju '24"

07.03.2024

08:16

0

Pobedničkoj numeri je dao deset bodova

"Svako treba da snosi odgovornost za svoje postupke!" Dejan Petrović prokomentarisao Sajsi MC i Breskvicu posle "Pesme za Evroviziju '24"
Breskvica, Dejan Petrović, Sajsi MC - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Trubač Dejan Petrović bio je jedan od članova stručnog žirija RTS-a na "Pesmi za Evroviziju '24", i jedini je od svih kolega dao 12 poena Anđeli Ignjatović Breskvici, koja je na takmičenju osvojila drugo mesto. Sa druge strane, Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nije dala nijedan bod Anđeli.

Muzičar se osvrnuo na finalno veče, kada je bodovao izvođače, zajedno sa predsednicom žirija Marijom Šerifović, ali i sa ostalim kolegama, poput Žike Zane, Aleksandra Sedlara i Sajsi MC.

24sedam/Ivan Mitić
Dejan Patrović

 

- Ja sam glasao onako kako sam ja to smatrao. Negde po mom muzičkom ukuss i stilu kako ja gledam na muziku. Odatle sam i dao maloj Breskici 12 poena, Teodori sam dao deset. Tako da negde sam smatrao da su te dve pesme po meni koje treba da nas predstavljaju - rekao je Petrović, i uporedio Breskvicinu pesmu sa Teya Dorinom, koja je odnela pobedu.

RTS printscreen
Breskvica

 

- Brekvicina pesma je negde bila jača od Teodorine i samim tim je dobila 12 poena. Svi ostali takmičari su bili vrhunski. Tu nema priče, da nisu bili dobri ne bi bili ni u polufinalnom događaju - istakao je Dejan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Teya Dora

 

Trubač je prokomentarisao i Sajsi, i njenu odluku da ne boduje Anđelu i njenu pesmu "Gnezdo orlovo".

- Ja sam tu devojku prvi put upoznao tada na RTS-u. Nisam znao čime se bavi. Aleksandar Sedlar mi je rekao za njen muzički pravac. To ne mogu da komentarišem šta je ona glasala, šta nije. To je sve stvar njenog ukusa, njene odluke. Da nije negde kvalitetna, mislim da je ljudi iz RTS-a ne bi pozvali da bude u stručnom žiriju. Tako da neka svako treba negde da snosi odgovornost za sebe i za svoje postupke i svoje glasove koje je davao. Ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem. Prema meni je super bila dok smo bili u kancelariji gde smo glasali. Da li je imalo potrebe da Breskica ne dobije nijedan glas. Moje mišljenje je da ako je davala 12 glasova, trebala je i neki da da Breskvici - izjavio je Petrović za Puls Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike