Čime se bave deca Vere Matović: Pevačica nije bila sa njima tokom odrastanja, a ćerkine reči su je zabolele

09.03.2024

11:31

1

Kao majka je veoma ponosna na njih

Čime se bave deca Vere Matović: Pevačica nije bila sa njima tokom odrastanja, a ćerkine reči su je zabolele
Vera Matović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vera Matović je oduvek isticala da je, i pored velikog uspeha, najponosnija na svoju porodicu. 

Međutim, ne skriva da se kaje zbog toga što je zbog poslovnih obaveza često morala da zapostavi decu, kada je bila mlađa, ali je srećna što su izrasli u sposobne ljude.

Sa suprugom, harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem, ima ćerku Violetu i sina Miljana.

ATAImages/ A.A.
Vera Matović

- Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Zbog posla Vera I Raća tokom odrastanja dece, pogotovo ćerke, nisu bili sa tu onoliko koliko su želeli, što je pevačici bila rak-rana.

- Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je moja ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju. Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali - rekla je ona i zaključila:

ATAImages/Amir Hamzagić
Vera Matović

- Suprug i ja smo neizmerno ponosni na našu decu. Izrasli su u časne ljude. Mogli su sve da urade, ali nisu. To je do njih, a ne do roditelja. Mi smo ih samo pratili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike