Frontmen benda „Guns N' Roses" traži odbacivanje tužbe za zlostavljanje! Pronađeni dokazi da je proslavljena manekenka lagala?

08.03.2024

14:50

0

Prijavu je podnela, inače, dan pre isteka njujorškog Zakona o preživelim odraslim osobama

Frontmen benda „Guns N' Roses" traži odbacivanje tužbe za zlostavljanje! Pronađeni dokazi da je proslavljena manekenka lagala?
Aksl Rouz - Copyright Profimedia

Vilijam Brus Bejli, poznatiji kao Aksl Rouz iz benda „Guns N' Roses", zajedno sa svojim pravnim timom radi punom parom na odbacivanju tužbe za zlostavljanje koju je on „zaradio" krajem prošle godine. Proslavljena manekenka Šila Kenedi podnela ju je dan pre isteka njujorškog Zakona o preživelim odraslim osobama (22. novembra), koji je dozvoljavao navodnim žrtvama s*ksualnih zločina da tuže nakon isteka roka zastarelosti.

Ona tvrdi da ju je on napastvovao 1989, u jednom hotelu u Velikoj jabuci.

Međutim, njemu bi njegovo moglo da pođe za rukom uzimajući u obzir to da je tim zakonu priložio detalj iz njenih memoara („No one's pet", 2016), kad ona piše o navodnom incidentu kao o sporazumnom s*ksualnom odnosu, prenosi „People" koji je ta dokumenta dobio na uvid. Takođe, uperili su prstom u nekolicinu intervjua koje je davala, posebno jedan iz 2001, kad je u okviru dokumentarca „Look away" kazala da „to nije smatrala silovanjem, već sporazumnim odnosom".

Sada, veruju, priča suprotno samo kako bi se ovajdila.

Aksl Rouz, Profimedia
 

Rouzovi predstavnici za medije, s druge strane, još ćute akonto čitave ove priče.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike