Pevač kultnog benda na koncertu bacio mikrofon u publiku i teško povredio ženu: Oglasio se, prekida tradiciju dugu tri decenije (VIDEO)

03.12.2022

22:40

0

Nakon nesrećnog slučaja koji se dogodio u Australiji, nije mu preostalo ništa drugo

Pevač kultnog benda na koncertu bacio mikrofon u publiku i teško povredio ženu: Oglasio se, prekida tradiciju dugu tri decenije (VIDEO)
Aksl Rouz - Copyright Profimedia

Aksl Rouz, frontmen benda "Guns N' Roses", oglasio se na društvenim mrežama, te saopštio fanovima da će prekinuti sa 30 godina dugom tradicijom bacanja mikrofona u publiku na kraju svakog koncerta.

Ova odluka je došla pošto je na koncertu koji je održan u Adelajdu u Australiji došlo do toga da, kada je Aksl bacio mikrofon, on je odleteo pravo u lice jednoj ženi, koja je zadobila ozbiljne povrede.

Profimedia
 

- Očigledno ne želimo da još neko bude povređen ili da se na bilo koji način nešto loše desi na našim koncertima. To što smo bacali mikrofon u publiku preko 30 godina postala je tradicija i fanovi su voleli što imaju tu mogućnost da mogu da uhvate mikrofon - izjavio je on, te dodao da će prekinuti ovu tradiciju u interesu publike, jer želi da ih zaštiti.

Rebeka Haui, žena koja je povređena na koncertu, je ispričala da je zadobila dve masnice na oku i slomljen nos.

- Šta da sam se pomerila malo ulevo ili udesno? Mogla sam oko da izgubim. Šta da me je mikrofon udario u usta, ostala bih polomljenih zuba? Da sam bila okrenuta i da me je mikrofon udario tako jako u potiljak, mogao je da me ubije - izjavila je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike