"Ovo nikome nisam ispričala..." Zorani Pavić je jedan trenutak promenio stil života: Temperamentna sam i luda!

07.03.2024

12:02

0

Pričala je i o intimnim snimcima koleginica

"Ovo nikome nisam ispričala..." Zorani Pavić je jedan trenutak promenio stil života: Temperamentna sam i luda!
Zorana Pavić - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorana Pavić ističe se i po pozitivnoj energiji kojom zrači, ali je u životu imala i nedaće. Međutim, sada je pevačica ispričala problemsku situaciju u kojoj se našla, a dosta joj je pomogla u daljim iskustvima.

- Kada sam radila poslednji koncert, dva dana pre toga mi je zabagovao telefon gde su mi možda svi kontakti. Ovo nikome nisam ispričala, ali možda će nekome biti korisno. Dešava se situacija gde ja odlazim u servis da mi poprave telefon, a oni mi kažu da je sve u redu s telefonom. Odem ja u radnju i promenim karticu, međutim meni na kraju kažu da takav slučaj nisu imali i da ne znaju šta je sa mojim telefonom - započela je Zorana, i otkrila kako se rešio problem.

Amir Hamzagic/ATAImages
Zorana Pavić

 

- Ja te večeri treba da stignem na tri probe. Ušla sam u svoj auto, telefon mi je ostao u radnji i rekla sam sebi: "Gospode ma ti mene nećeš ostaviti samu". Da li verujete da je meni za pola sata telefon proradio, ali kao da mu se nikad ništa nije dogodilo. Poenta priče, iz nervoze nikada ništa nećete rešiti. Iako sam ja temperamentna i luda, ovo je bila bitna lekcija - istakla je pevačica.

Neke njene koleginice, kao i uopšte javne ličnosti doživele su da im u javnosti ispliva intimni snimak. Kako kaže Zorana, ne može sve slučajno da se poklopi.

ATAImages/ A.A.
Zorana Pavić

 

- Ne znam zašto tako mislim, možda i grešim, ali čini mi se da neko to uradi namenski i to se prepozna, a neko stvarno nadrlja. To može svima da se desi jer taj telefon je trenutno kao izvor života, što ne bi priuštili sebi i partneru lepe stvari. Ali, stvarno imam osećaj da se prepozna kada neko to namerno plasira. Dešavalo mi se da odnesem telefon i da brinem, nije do snimaka i fotografija, neko nekih poruka. Ti tu jesi izložen- opisala je pevačica u emisiji "Nije lako biti ja".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike