Žena Dada Polumente besna! Oglasila se o fotografiji lažne zubarke i njenog muža: Otkrila jedinu istinu!

07.03.2024

11:22

0

Nadrilekarka se navodno fotografisala sa brojnim javnim ličnostima

Žena Dada Polumente besna! Oglasila se o fotografiji lažne zubarke i njenog muža: Otkrila jedinu istinu!
Ivona i Dado Polumenta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Izvesna Snežana S. koja se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo na Fejsbuku je jednom prilikom podelila i fotografiju sa Dadom Polumentom.

Istu sliku je postavila kao vodeću na profilu, a kako je Ivona Polumenta, pevačeva supruga rekla, u pitanju je fotomontaža.

- Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, šta drugo reći - napisala je Ivona, i kao prilog objavila originalnu fotografiju na kojoj pozira sa mužem.

 

 

Snežana S. na pomenutoj društvenoj mreži je objavljivala fotografije sa javnim ličnostima, koje su takođe upitne.

 

 

 

Tako se navodno svojevremeno fotografisala i sa pevačem Adilom Maksutovićem, a navodno je bila i u društvu njegovog kolege Aca Pejovića.

 

 

Na Snežaninom profilu može se naći i zajednička fotografija sa Ruškom Jakić, koja je rekla kako nije sigurna kada je nastala ova slika, te da se suočava sa brojnim prevarama na internetu.

- Meni se malo-malo dešavaju gluposti tog tipa, da neko montira fotografije sa mnom, pravi profile na društvenim mrežama gde se predstavljaju kao ja i slično. Ćerka mi konstantno govori da sve to prijavim policiji, ali ja nemam živaca da se bakćem sa tim - ispričala je Jakićeva.

Printscreen/ RTVPink
Ruška Jakić

 

Podsetimo, Snežana S, sa navodno stečenim zvanjem doktora stomatologije i izdatom diplomom prištinskog Medicinskog fakulteta, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji, a pošto je protiv nje podneta krivična prijava - određeno joj je zadržavanje od 48 sati u polciijskoj stanici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike