„Muškarci, zaboravite na cveće za 8. mart!" Jovana Jeremić ponovo digla bunu svojim stavovima (FOTO)

06.03.2024

19:15

0

Voditeljka smatra da je na ovaj praznik bolje pokloniti i svilene čarape, nego buket

„Muškarci, zaboravite na cveće za 8. mart!" Jovana Jeremić ponovo digla bunu svojim stavovima (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Jovana Jeremić u susret 8. martu rešila je da pomogne jačem polu u odabiru poklona za svoje dame. Voditeljka je istakla kako, po njenom mišljenju, cveće nikako nije idealno rešenje, a potom, dotakla se i svojih stavova generalno, pa zasigurno pokrenula i pravu lavinu komentara.

- Šta ženi kupiti za 8. mart? Pitaju me mnogi. Muškarci, zapamtite: koja god da je žena u pitanju, koliko god da je uspešna, čime god da se bavi, nikada nećete pogrešiti ukoliko joj kupite nakit, parfem, cipele ili tašnu - sigurna je Jovana, koja se tu nije i zaustavljala.

„To su bačene pare!"

- Tako da, cveće zaboravite za bilo koju ženu. Cveće uvene i baci se u kantu. To su bačene pare. Bolje je i svilena čarapa nego cveće. Za ženu je korisnije. Tako da, budite kreativni - naglasila je, a onda dodala:

Jovana Jeremić, Printscreen „Novo jutro"
 

- Vidim da moji stavovi opet dominiraju na društvenim mrežama. Kad dođete u neke godine i ostvarite se na svim poljima onda vas više „zabole" da odgovarate društvu. Sad samo hoću da odgovaram prvo sebi i onda i ljudima koje volim, a ko se uklopi sa mnom, ko deli moje stavove i poglede, bolje po njega, biće uspešan. Skapiraće svet oko sebe pravim očima. Biće srećan, jer ne mora da krije šta voli, oseća i želi. Biće oslobođen svih stega društva, zajednice i pravila lažnih moralista - i oštrija je bila ona.

Svoje izlaganje, onda, zaključila je citatom pokojne Isidore Bjelice.

- Za kraj ću citirati veliku Isidoru Bjelicu: „Ja sam samo volela da budem drugačija. Meni je najvažnije da mene to zabavlja i da se malograđani šokiraju" - napisala je Jeremićeva.

Jovana Jeremić, Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike