Desingerica je kao mali pravio razne probleme: Obijao kola, bacao ljudima petarde kroz prozor, a ovako su se njegovi roditelji nosili s tim!

06.03.2024

23:20

1

Nije im bilo lako

Desingerica je kao mali pravio razne probleme: Obijao kola, bacao ljudima petarde kroz prozor, a ovako su se njegovi roditelji nosili s tim!
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica prisetio se svog detinjstva tokom gostovanja u jednom podkastu, pa je ispričao kakve je sve probleme pravio, a i šta ga je u pojedinim slučajevima navelo da se smiri.

„Skapirao sam da je to brda loše..."

Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/Antonio Ahel
 

- U četvrtom razredu sam obio auto i udario u drugi. Vraćao sam se iz škole i udario u nekog Golfa dvoku i oni zovu ćaleta (smeh), tako... Svašta sam radio. Bacao sam petarde ljudima kroz otvoren prozor u stan, gađao sam odrasle ljude metkićima u glavu i onda bežao, jer sam s prozora gađao. Gađao sam vazdušnom puškom jednom. Sva sreća, bajo... Samo sam jednom pokušao i skapirao da je to brda loše. Pogodio sam kesu, ali skapirao sam da to baš može stvarno da povredi nekoga i onda to više nisam radio - objašnjavao je u „Posteru" Desingerica, pa je dodao kako je sam sebe „stavljao na test" svestan da stvari mogu da pođu naopako.

- Bilo je baš brda daleko i onda sam bio u fazonu: „Ma, neće". I „spičilo" je tu pored, u kesu i, onda sam bio u fazonu: „'Oće, povrediće se neko..." To je bilo ono, tek sam je kupio i onda sam gađao stvari tako, sa terase. I znaš ona što kupi smeće, nabada i bleji ona baš velika kesa, debela i mislio sam da ovo ne može da dobaci (na drugi kraj bloka), 100% ali mene „gasira" to, siguran sam da ne može, ali 'ajde p*čko da vidiš da li može. A ako može, u problemu si. Razumeš (smeh). Skapirao sam da može i onda sam rekao ne, jesi li lud, šta radiš to - ispričao je potom vrlo ozbiljnim tonom.

Prema sopstvenom prizanju, njegovim roditeljima je s njim i te kako bilo teško, jer je bio nemirno dete. Upitan ko ga je bolje razumeo, majka ili otac, te ko je više „bio u njegovom temu", odgovorio je:

Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/Antonio Ahel
 

- S kevom sam mogao da pričam kako hoću i sve može, a ćale mi je bio, bajo, neko ko me je usmeravao. I on je ranije bio malo tako... - počeo je Despić, pa je zaključio rečima:

- To je fabrički možda, pa me je usmeravao van ulice, tih nekih stvari odmalena, ali opet ja izađem, to je genetika, ne možeš ti protov toga. Bio sam prvi u tom sportu, ali sam bio i napolju najkatastrofalniji, a te dve stvari ne idu. Dođeš na sport, najdisciplinovaniji, sve bomba, trening, fokus i onda izađeš napolje, havarija. Dva različita lika. Ćale mi je bio strožiji i više me je usmeravao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike