Vendi skočila na Desingericu u programu uživo! Reper dozivao ženu u pomoć: Bajo, šta ti je?! (FOTO)

14.02.2024

15:35

0

Voditelj je jedva smirio situaciju

Vendi skočila na Desingericu u programu uživo! Reper dozivao ženu u pomoć: Bajo, šta ti je?! (FOTO)
Vesna Vukelić Vendi i Dragomir Despić Desingerica - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Vesna Vukelić Vendi i Dragomir Despić Desingerica čitavo jedno televizijsko gostovanje proveli su u sitnim raspravama. Vremenom, međutim, one su prerasle u fizički kontakt, jer pevačica više nije mogla da izdrži reperovo „peckanje". 

Kada je u jednom momentu, naime, navela Zdravka Čolića kao čoveka iz sveta poznatih koji svoju privatnost već dugo uspešno čuva podalje od znatiželjnih pogleda, Desingerica je pokomentarisao kako je „pre sto godina to bilo lakše". Nju je isto u potpunosti izmestilo. 

„Vendi, bajo, sačekaj..."

- Vendi, ne svađaj se sa mnom, bajo. Zdravko Čolić je onda kad nisu postojali ni kompjuter ni internet... Ali sad je primeren čovek, koji ima... Milion godina. Nije uvreda, stariji je dosta nego mi, on ti je legenda, bajo, legenda. Boli ga uvo da li ima pesmu, već je legenda i pečatirao je - pokušavao je da objasni svoje Desingerica, pa je završio dozivajući suprugu Nevenu u pomoć. 

- Ali je interesovanje za njegov privatni život je konstantno, on da hoće... Namerno sam navela najvećeg. On je mudar! Ne priča o privatnom životu - uzviknula je Vendi onda u „Amidži šouu", pa i voditelja navela kao primer nekoga „ko se ne usitnjava", za razliku od Despića. 

- Stani Vendi, sačekaj, molim te! Stani, Vendi, molim te, šta ti je? - vikao je onda i branio se Dragomir, koji je tek prasnuo u smeh kada mu je posle svega pvačica prstom pokazala gde da sedne i da se smiri. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike