Nikolija godinama trpela linč zbog raspada "Elitnih odreda": Jedan fan mi je poručio da će mi iščupati utrobu, a bila sam trudna

12.11.2023

17:14

0

Zbog loših iskustava, pevačica je naredne dve trudnoće održavala u strogoj tajnosti

Nikolija godinama trpela linč zbog raspada "Elitnih odreda": Jedan fan mi je poručio da će mi iščupati utrobu, a bila sam trudna
Nikolija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović i Relja Popović  već devet godina su u braku, a kruna njihove ljubavi su ćerke Rea i Hana.

Međutim, malo je poznato da je Nikolija pre trudnoće sa starijom naslednicom, jedno dete izgubila. Iako je ovo samo po sebi vrlo bolno iskustvo, dodatno ga je učinilo težim razni komentari o tome da joj se kroz gubitak bebe vratilo što je "rasturila Elitne odrede". 

- Da, pa smešno mi je, a u jednom trenutku mi nije bilo smešno, zato što kad su se oni raspadali, ja sam imala, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali mislim to su dve odrasle osobe, drugo ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome - kaže Nikolija.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Zbog medijskog linča kroz koji je prošla i vođena lošim iskustvom, Nikolija je odlučila da naredne trudnoće drži u strogoj tajnosti, rešavajući se na taj način stresa.

- Da za druge dve, hvala Bogu, uspešne bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom, naravno nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako, odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Ja sam, pa baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno nekako baš onako po ps-u sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: "Deco, imamo problem 50-50 posto da će da opstane i pitanje, da li će sutra i dalje biti tu". I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće - kaže Nikolija u emisji "Balkanskom ulicom", pa dodaje:

ATA Images/Antonio Ahel
 

- Bilo je jako bolno, bilo je jako stresno. Svima sam vikala da je sve u redu jer nisam htela da dam novinarima, da dam to zadovoljstvo jer sam već prošla s njima. I uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. Tu sam nekako... Promenilo mi je život - kaže Nikolija.

Ona se osvrnula i na to kako se poslovi dele u njihovom domu.

- Moderna žena na sve što je radila je sebi dodala još i posao. I to je sad nekako pa prirodno da sa decom je majka ne posvećenija, mi smo jednako posvećeni roditelji i puni ljubavi, nego jednostavno i stvari oko kuće... Relja stvarno nema ideju gde stoje sudovi. Imamo pomoć, ali ja znam gde stoji svaki sud i svaka čarapa i gde je prašak za veš i šta deca nose i sve - kaže Nikolija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike