Kopaonik Music Week & hotel Grey Kopaonik najavljuju muzički vikend na srebrnom vrhu: Lepa Brena i Zdravko Čolić zatvaraju sezonu!

04.03.2024

14:50

0

Koncerti će biti održani 15. i 16. marta

Kopaonik Music Week & hotel Grey Kopaonik najavljuju muzički vikend na srebrnom vrhu: Lepa Brena i Zdravko Čolić zatvaraju sezonu!
Lepa Brena i Zdravko Čolić - Copyright Promo

Posetioci ovogodišnjeg festivala „Kopaonik Music Week" imaju priliku da uživaju i u ekskluzivnoj ponudi u okviru paketa „Grey Kopaonik", koja obuhvata dva noćenja za dve osobe u luksuznom ambijentu hotela „Grey" na Kopaoniku, kao i dve ulaznice za oba koncerta u sklopu festivala „Season Closing by Kopaonik Music Week".

Za nezaboravan završetak zimske sezone na Kopaoniku, „Kopaonik Music Week" predstavlja ultimativni muzički doživljaj uz nastupe dve najveće regionalne zvezde - Lepe Brene i Zdravka Čolića.

Mesto dešavanja je prepoznatljivi Event Hall hotela „Grand", gde će se održati spektakularni koncerti 15. i 16. marta i gde posetioce, uz spektakularnu „Skymusic" produkciju i vanvremenske hitove koji su obeležili mnoge generacije, očekuju dva dana nezaboravnog provoda uz vrhunsko, luksuzno iskustvo.

Inetresovanje za predstojeći događaj na najpopularnijoj zimskoj destinaciji je nezapamćeno, pa vam savetujemo da svoje mesto za ovaj zimski spektakl završnice rezervišete već danas i uživate u vrhunskom doživljaju i nezaboravnom vikenduna vrhu planine.

Ulaznice i rezervacije stolova za koncerte Lepe Brene i Zdravka Čolića dostupne su na broju +381606670318, dok za smeštaj i rezervaciju dvokrevetnih soba možete pozvati +381608090900. Više informacija potražite na musicweek.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike