"Neka se ponaša u skladu sa svojim godinama!" Sajsi MC brutalno odgovorila Braji na prozivke

04.03.2024

08:16

1

Ona je 12 poena dala Teya Dori

"Neka se ponaša u skladu sa svojim godinama!" Sajsi MC brutalno odgovorila Braji na prozivke
Dragan Brajović Braja, Sajsi MC - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC bila je jedna od članica stručnog žirija domaćeg takmičenja "Pesma za Evroviziju '24.", a nakon završetka šoua, došlo je do negativnih komentara od strane javnosti, na račun njenog učešča u programu.

Sada je reperka odgovorila Draganu Brajoviću Braji, koji je nije štedeo, između ostalog sumnjajući u njenu stručnost.

- Može gospodin Brajović da se pojavi sledeći put, neka ga pozove RTS i neka glasa da vidi kako je to. On svakako ima dovoljno kvalifikacija da bude na tom takmičenju. Ja poznajem njegov rad, ali takođe vidim iz njegovog komentara da on moj rad ne poznaje. Tako da bi kao neko ko je baš stariji, toliko stariji kolega, bih ga savetovala da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ako želi da priča o nečemu, trebalo bi da se informiše, ali bih volela da ga pozovu sledeće godine da on bude žiri. Svakako ima dovoljno kompetencije - rekla je na početku ona, pa podsetila da je i ranije bila deo ovog takmičenja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sajsi MC

 

- Ja sam se na RTS-u poslednjih godina pojavljivala više puta, tako da ovo nije moje prvo pojavljivanje. Bila sam prošle godine na PZE-u u ekipi sa Savom Perovićem, gde sam mu pisala tekst, tako da sam u neku ruki bila deo tog takmičenja i prošle godine - dodala je Sajsi za Srbiju danas.

Braja je, podsetimo, odmah nakon završenog finala Pesme za Evroviziju i glasanja žirija, između ostalog zamerio Ivani što Breskvici, koja je važila za favorit, nije dala nijedan glas.

Twitter screenshot / brajamusic
 

 

- I tako jedan mediokritet, LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost.com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali srbomrsci - napisao je Braja na mreži "X".

Podsetimo, kada su se sabrali glasovi žirija i publike, rešeno je da našu zemlju u Malmeu predstavlja Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike