Marija Kilibarda i njen izabranik slave četiri godine veze! Voditeljka objavila fotografiju, komentari ne prestaju: Kao iz reklame!

03.03.2024

20:23

1

Sreću su iskazali osmehom

Marija Kilibarda i njen izabranik slave četiri godine veze! Voditeljka objavila fotografiju, komentari ne prestaju: Kao iz reklame!
Marija Kilibarda i Bane Vučelić - Copyright Instagram printscreen/kilimara

Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić danas proslavljaju četiri godine veze, što su obeležili i zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

Marija je, naime, na svom nalogu objavila njihovu fotografiju, na kojoj se oboje smeju, pa se njena drugarica i koleginica Irina Vukotić našalila da su u reklami za pastu za zube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Voditeljka je u opisu fotografije ostavila samo nekoliko emotikona, a komentari nisu prestajali.

Tako je glumica Anja Mandić napisala "O lepote i miline! Volim", Nina Badrić im poručila da su predivni, a mnogi poznati su ostavljali emotikone kojima su im iskazali koliko ih vole.

Marija je ranije govorila o svojoj vezi, te otkrila zašto je njen odnos sa Banetom drugačiji od svih romansi koje je imala.

Instagram screenshot / kilimara
Bane Vučelić i Marija Kilibarda

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je voditeljka ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike