Đanijeva majka me nije volela! Slađana Trajković: Sad se sve promenilo, ali prvo je govorila da imam dugačak jezik!

03.04.2021

20:02 >> 19:33

0

Autor: M. Gudžulić

Par će, inače, ove godine u maju proslaviti 25 godina braka

Đanijeva majka me nije volela! Slađana Trajković: Sad se sve promenilo, ali prvo je govorila da imam dugačak jezik!
Slađana Trajković ATAImages/Antonio Ahel

Slađana i Radiša Trajković Đani će ove godine u maju proslaviti 25 godina braka.

Pročitajte još:

Gostujući u „Magazin Inu”, pevačeva supruga otkrila je da je svekrva u početku nije volela i da je „uvek pričala da ima dugačak jezik”. Stvari su se, srećom u potpunosti promenile vemenom, ali i samu ju je iznenadio momenat kada ju je Đanijeva majka izgrlila i izljubila posle jednog koncerta.

Pevač je, sa druge strane, otkrio da se sjajno slagao sa Slađinom mamom, koja više nije živa.

– Mene u početku svekrva nije volela, a nije me ni mrzela. Ne bih o razlozima. Sada me najviše voli. Sećam se kad smo radili koncert i prošlo je sve kako treba i ja preumorna, spavala sam malo duže. I, ustajem, ona počne da me grli i ljubi. A uvek je govorila da imam dugačak jezik. Ja se pitam – šta je sad ovo, a ona kaže: „Ja te najviše volim”, rekoh – zašto sad to, a ona kaže: „Kakav si mu samo koncert napravila” – nasmejala je Slađana sve u studiju tada.

Inače, Slađa i Đani su svojim naslednicima obezbedili krov nad glavom, a govoreći o tome šta bi bilo kada bi ipak delili životni prostor, pevač je siguran – da bi „došlo do rata”.

– Treći svetski rat. Ja volim, recimo, da gledam film, on voli da gleda fudbal, ona voli nešto, ne sviđa se šta je spremila za jelo. Ranije je bilo drugačije, muškarci su vodili glavnu reč, ali ja nisam za to, moja žena i ja – sve zajedno. Oni kod nas češće dolaze u goste. Mi imamo sad divnu ženu koja nam sprema klopu i meni je srce puno kad dođu svi na ručak, kad smo svi zajedno. Uveče svako svoje. Nikad se nismo svađali, imam stvarno divnu decu – objasnio je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi