"Prevario ženu na televiziji, pa priča o nekakvim vrednostima": Tviteraši besni zbog Slobinog komentarisanja učesnika PZE (FOTO)

28.02.2024

15:23

0

Njegov skandal na početku karijere i dalje se pamti

"Prevario ženu na televiziji, pa priča o nekakvim vrednostima": Tviteraši besni zbog Slobinog komentarisanja učesnika PZE (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sloba Radanović sinoć je aktivno pratio "Pesmu za Evroviziju" i pružio podršku Anđeli Ignjatović Breskvici. Ništa ne bi bilo sporno u njegovoj podršci, da nije na ružan način komentarisao druge učesnike.

Naime, Sloba je bio aktivan na X-u, gde je dao svoje mišljenje o učesnicima.

- Znači prvi kriterijum za PZE je da se ne razume ništa - počeo je, pa nastavio:

- Drugi kriterijum je da nisi baš normalan - napisao je. 

Onda je indirektno uvredio takmičara Filarija, koji se sinoć pojavio u haljini.

- Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi - nastavio je i dodao:

- Breskvica da pobedi, a ovaj u beloj haljini da bude prva pratilja.

Zbog ovih komentara tviteraši su bili besni na pevača, pa su mu uzvratili.

- Bolje da nas predstavljaju muškarci u haljinama, nego oni koji varaju žene i imaju s*ks pred kamerama bez blama.

- Čim vi i ja nismo na istoj strani, to je dobro. Ljudi, šalim se, šta ste se uspalili... Baš me briga za Evroviziju, najiskrenije. Al' nek pobedi Breskvica - zaključio je u sinoćnjem izlaganju.

Ipak, od jutros je ponovo krenula lavina komentara o tome da Sloba nema pravo da glumi "moralnu gromadu", s obzirom na to da je u prvoj sezoni Elite svoju bivšu suprugu Kiju Kockar javno prevario sa Lunom Đogani.

- I skontali smo da je šala jer je nemoguće da lik koji je ženu prevario na nacionalnoj televiziji nama ozbiljno priča o nekakvim pravim vrednostima i ponosu predaka.

"Tipično za trubofolk estradu koja ne zna da postoje i drugi muzički žanrovi s kojima se možemo predstaviti na Evrovizij, pa se svi lepe za ono breskvino etno selo. Probajte biti malo manje zatucani...", "Slušaj Šrek! Da ćutiš, jer si jedino poznat kao lik koji je opštio sa ljubavnicom u kokošinjcu i kao lik koga je probio Mirko Gavrić", "Evo ga opet ova moralna gromada, Srbenda, što je j*ebo ljubavnicu dok mu je žena bila pet metara od njih", glasili su tvitovi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike