Niko je nije prepoznao! Ana Nikolić sa kratkom plavom perikom na koncertu Dragane Mirković nazdravljala uz čašice (FOTO)

17.02.2024

09:14

0

Svima je promakla

Niko je nije prepoznao! Ana Nikolić sa kratkom plavom perikom na koncertu Dragane Mirković nazdravljala uz čašice (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić sinoć je prisustvovala koncertu Dragane Mirković u Štark Areni, ali nju gotovo niko nije primetio kada je ulazila.

Ovo ni ne čudi, s obzirom na to da je pevačica došla sa kratkom plavom perikom i velikim naočarima za sunce, te nije ni ličila na sebe.

 

 

Ona je potom objavila nekoliko snimaka sa koncerta, pa se zahvalila starijoj koleginici na spektaklu koji je pričinila:

- Hvala Dragana, hvala Toni, bravo kraljice - napisala je Ana.

Na svim objavama vidi se da je Nikolićeva sedela u VIP delu, a uz velike hitove je nazdravljala uz čašice pića.

Podsetimo, na sinoćenjem koncertu, između ostalih, bile su i Jovana Tipšin, Milica Pavlović, Goga Sekulić, Zorica Brunclik, Jelena Karleuša koja iskoristila priliku da istakne koliko joj je Dragana draga, ali i uvredi Anđelu Ignjatović Breksvicu.

- Ona je više puta pokazala koliko je moj iskreni prijatelj. Žena koja ima legendarne pesme. Sa druge strane, ne mogu da za Draganu kažem da je legendarna, kao da pričamo o starijoj osobi, što Dragana nije. Pravi pevači koji imaju prave i dobre hitove nikad ne odlaze, uvek su aktuelni - rekla je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike