Učestovala je u "Zvezdama Granda", a sad pravi revoluciju! Milica Jokić ima žestok plan!

01.08.2021

18:32

0

Mlada pevačica nedavno je objavila pesmu Leptirići, a još dve pesme će izbaciti u okviru svoje 3logije

Učestovala je u "Zvezdama Granda", a sad pravi revoluciju! Milica Jokić ima žestok plan!
Copyright Milica Jokić, Foto: Marko Arsić

Još od kada se kao devojčica pojavljivila u muzičkim takmičenjima „Zvezde Granda“ i „Pinkove zvezde“, Milica Jokić važi za jednu od najboljih i najtalentovanijih pevačica na ovim prostorima, a sada je stasala da ozbiljno pomeri granice i otpočne svoju revoluciju.

Glavno oružje biće joj pesme, i to ne jedna nego čak tri. Milica je sa timom svojih saradnika, na čijem je čelu producent i kompozitor Saša Nikolić, spremila projekat pod nazivom „3logija“, koji je svoju premijeru imao u vidu spota i pesme „Leptirići“.

Milica Jokić, Foto: Marko Arsić

Čitav projekat je već nedeljama intrigirao javnost jer mu je prethodila kampanja kakva nikada ranije nije urađena na ovim prostorima. Tizeri o muzičkoj revoluciji su izazvali ogromnu pažnju, a Milica je sada objasnila i o čemu se radi.

– Želeli smo da u ovim vremenima kada je muzika zbog pandemije i mera već dugo u drugom planu, pružimo ljudima makar kratki beg od svega. Zato smo i snimili tri pesme koje su deo projekta „3logija“, a ono što je zanimljivo je da su u pitanju potpuno stilski i žanrovski različite numere. Spotovi će biti objavljivani u razmaku od po nedelju dana, a „Leptirići“ su prvi jer je u pitanju vesela letnja pesma. Mnogo ljubavi, vremena i pažnje je posvećeno svemu i jedva čekam da čujem reakcije – rekla je mlada pevačica.

Pesma kojom Milica otvara novo muzičko poglavlje u svojoj karijeri je, prema prvim komentarima, pun pogodak.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike