Zejni nudili da gradi karijeru preko kreveta: Oštar odgovor pevačice!

27.02.2024

17:07

0

Za to nije htela ni da čuje

Zejni nudili da gradi karijeru preko kreveta: Oštar odgovor pevačice!
Zejna Murkić - Copyright ATAImages/Zorana Mandić

Zejna Murkić se i ove godine prijavila za trku za predstavnika Srbije na „Evrosongu", sa pesmom „Najbolja". Prethodne godine, tokom istog takmičenja, pevačica je ispričala kako su brojni muškarci iz sveta muzike želeli da ulažu u nju, ali da ona to nikada sebi nije dozvolila. 

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - naglasila je onda Zejna, pa j dodala:

„Moj put je od početka bio težak!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

 

- Ovim poslom se dugo bavim i uvek sam se trudila da ćerku ne zapostavljam zbog toga. Volela bih da imam petoro dece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore, koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama.

Ona se, takođe, susretala i sa diskriminacijom. 

„Estrada je iskompleksirana!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

 

- Ljudi su me iz neznanja diskriminisali. To je stanje psihe i ja nisam za to odgovorna. Rastuži me ako shvatim da u okolini imam samo takve ljude i nemam s kim da radim. Danas se stanje promenilo u odnosu na pre, na primer, 20 godina, ali postoje podele na svim poljima, ne samo na ovu temu. Ne družim se previše s ljudima sa estrade. Imam ljude koje poznajem ceo život. Estrada je iskompleksirana, glumataju pevači previše pred kamerama, a privatno su drugačije ličnosti. Ne mogu da sedim bilo gde, gde treba da budem nešto što nisam. Pre svega, mnogo se laže kad je bakšiš u pitanju - zaključila je Zejna, prenose mediji pisanje „Republike". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike