Otac Tejlor Svift pod istragom! Sa ćerkom se iskrcavao sa luksuzne jahte, pa napao paparace: Oglasio se njen tim

27.02.2024

13:56

0

Policija je potvrdila da se incident dogodio

Otac Tejlor Svift pod istragom! Sa ćerkom se iskrcavao sa luksuzne jahte, pa napao paparace: Oglasio se njen tim
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Otac Tejlor Svift je pod istragom u Australiji zbog navodnog napada na paparace u Sidneju koji se dogodio u utorak rano ujutru nakon njenog poslednjeg koncerta u tom gradu. 

Skot Svift (71) navodno je izazvao incident kada je nasrnuo i šakom udario 51-godišnjeg fotografa na trajektnom pristaništu, dok su se Tejlor i on iskrcavali s luksuzne jahte. Kako navodi "Sydney Morning Herald" nijedan od dvojice muškaraca nije povređen.

Ben Mekdonald, izvršni direktor Matrix Media Group, za australijski list je potvrdio da je on podnositelj tužbe i fotograf koji je čekao oca i njegovu popularnu ćerku kada su stigli na pristanište Neutral Bej, nakon noćnog krstarenja po sidnejskoj luci.

Kada se incident dogodio, pevačica je u tom trenutku ulazila u automobil, prenosi ABC. 

- Radio sam svoj posao, jureći za Tejlor. Ona je upravo sišla s jahte u Neutral Beju i krenula pristaništem sa nekoliko članova obezbeđenja oko sebe. Želeli su da nas odgurnu kišobranima, a onda odlučio da se umeša njen otac, koji me je i udario - ispričao je Mekdonald za Herald, pa dodao:

Profimedia
Koncert u Sidneju: Tejlor Svift

 

- Bio sam šokiran... Nije trebalo da bude tako jer je obezbeđenje sve držalo pod kontrolom - kazao je on i dodao da će "sada slučaj prepustiti policiji", koja je potvrdila da je istraga u toku.

- Dve osobe su se agresivno ponašale prema Tejlor, gurajući se s njenim obezbeđenjem i pretile da će jedong člana baciti u more - rekao je predstavnik pop zvezde za TMZ.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike