"Porodica je ono što te drži da ostaneš normalan": Mirza Selimović otvoreno o ulaganjima u karijeru i popularnosti (VIDEO)

27.02.2024

08:30

0

Pevač odaje utisak skromnog, pa ni ne voli da se hvali, ali ističe da je dao svoj maksimum

"Porodica je ono što te drži da ostaneš normalan": Mirza Selimović otvoreno o ulaganjima u karijeru i popularnosti (VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Mirza Selimović sinoć je održao promociju novog albuma "Pusti da vjerujem" u jednom prestoničkom restoranu, a reč je o njegovom četvrtom studijskom albumu.

Pevač nije skidao osmeh sa lica, te se može primetiti da je sve ispalo onako kako je i planirao, a više o tome govorio je u razgovoru za 24sedam.

Da li si zadovoljan onime što si postigao?

- Super je ispalo, drago mi je što su večeras tu neki moji bliski prijatelji, saradnici i kolege. Mogu reći da sam zadovoljan kako to sve ide. Negde je bilo logično da sve to pečatiramo jednim ovakvim događajem poput promocije.

Kada si pobedio u "Zvezdama Granda", da li si ovako zamišljao svoju dalju karijeru?

- Prvih godinu dana je bilo lutanja, ali posle je nekako došlo sve na svoje, baš kao i u mojoj pesmi "Sve na svoje dođe..." i mislim da je danas sve kako treba da bude. Zahvalan sam na tome.

ATAImages/ A.A.
Mirza Selimović

Kolika su bila ulaganja u ovako veliki projekat?

- Normalno da je reč o velikim ulaganjima, to je jasno i kada se vide spotovi. Ne volim o tome mnogo da pričam i hvalim svoje, ali zaista sam se potrudio i dao svoj maksimum. Sada ostaje samo da vidimo kako će publika da prihvati. A stranu su dobro prihvatili, B strana ima tek nedelju dana, pa ćemo videti.

Nedavno si bio gost na koncertu Aleksandre Prijović u "Zetri" u Sarajevu, kakvi su utisci?

- Utisci su zaista fenomenalni i mnogo mi je drago zbog njenih uspeha, kao da su moji. Želim joj svu sreću i hvala joj još jednom što me je pozvala.

 

ATAImages/ A.A.
Mirza Selimović

 

Je li te je popularnost promenila?

- Mislim da sam ostao normalan koliko je to moguće u današnjem svetu. Trudim se da budem svoj i da me ništa ne promeni.

Znači porodica je na prvom mestu?

- Porodica je broj jedan uvek kod mene. Za mene je porodica čvrst temelj i sve ono što te drži u životu da ostaneš normalan.

Šta nam je još Mirza rekao o utiscima, daljim planovima i saradnji na duetu sa Aleksandrom Prijović pogledajte u videu ispod teksta:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike