Ksenija Knežević otkrila koju pesmu svog oca bi obradila: Tu su i mama i tata, pa mi je posebno draga

27.02.2024

06:45

1

Progovorila o najvećem stresu na nastupu

Ksenija Knežević otkrila koju pesmu svog oca bi obradila: Tu su i mama i tata, pa mi je posebno draga
Ksenija Knežević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ksenija Knežević odrasla je u muzičkoj porodici, pa je tako od malena bila usmerena na umetnost. Zbog popularnosti njenog oca Nenada Kneževića Kneza, pevačicino detinjstvo razlikovalo se od ostalih, ali ona tvrdi da nije bila svesna da je njen otac javna ličnost.

– Iskreno, nisam bila svesna bila sam mala. Ja nisam nikad potpuno svesna uspeha, nisam ni svog, ni tada njegovog. Meni je to bilo normalno jer sma odrastala tako i ne znam za drugo – objašnjava pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Knežević Knez

Popularnost je stekla u grupi "Hurricane", koja se muzički dosta razlikovala od onoga što peva Knez, ali postoji njegova pesma koju posebno voli, pa čak razmišlja o obradi.

– Obradila bih pesmu „Vjeruj“ jer su mi tu mama i tata u spotu i ta mi je posebno draga ili „Sve su druge“, „Srce od meda“. Ima dosta dobrih pesama, neke i nisu popularne ali mogla bih da obradim neku, što da ne– kaže Kneževićeva.

24sedam/Ivan Mitić
Ksenija Knežević

Pevačica se prisetila i jednog nemilog događaja i to baš na Evroviziji, kada nije mogla da se seti teksta svoje pesme.

– Ja sam doživela stres jer sam zaboravila reč moje strofe. Gledam u Sanju koja je daleko, i Ivanu koja je još dalje i ne mogu da se setim nikako. Meni odzvanja u glavi pesma Peđe d boya jer smo se Sanja i ja zezale pre toga i u glavi mi: „Vodim vas večeras u igranje celu noć“ i do poslednjeg trenuta dok nije otkucao moj takt ja nisam mogla da se setim i onda sam mehanički počela i ušla sam u falš, ali dobro– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike