Knez progovorio o solo karijeri ćerke Ksenije Knežević i potencijalnom duetu: Navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje!

12.12.2022

17:43

0

Podržao je Kseniju na njenom prvom solo nastupu, na kom je, kako kaže, izgledala kao prava ''diva''

Knez progovorio o solo karijeri ćerke Ksenije Knežević i potencijalnom duetu: Navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje!
Nenad Knežević Knez - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Nenad Knežević Knez nedavno je u jednom prestoničkom restoranu upriličio provod za pamćenje, a ovaj nesvakidašnji nastup pored pevanja po kom je prepoznatljiv, uključio je i pevačevo kuvanje.

Knez se ovom prilikom dotakao svoje ćerke Ksenije Knežević, koja je u septembru ove godine nakon petogodišnje saradnje sa sastavom ''Hurricane'' nastavila solo karijeru i izbacila svoj prvi singl kao solo izvođač, ''Hir''.

Ponosni otac je sada otkrio kako gleda na odluku svoje ćerke i kako se ona snalazi sama na nastupima.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Hurricane

- Sad je lakše, probila je led, na početku je imala bojazan kako će sama, navikla je da Sanja Vučić i Ivana Nikolić budu pored nje. Na njenom prvom nastupu u Podgorici sam ja bio pored nje da je podržim, kad je izašla na binu izgledala je kao prava diva, bilo je sjajno. Nema razloga da upada u paniku jer je sama na bini, to će brzo doći na svoje mesto i tako je i bilo - kaže Nenad.

Pevač je otkrio i da je na pomolu saradnja sa Ksenijom na pesmi koju će otpevati u duetu, a radi se o obradi njegovog najvećeg hita u karijeri.

- Možda ćemo za moj veliki hit "Da l' si ikad mene volela" napraviti novu verziju, voleo bih da ona bude sa mnom u toj novoj verziji, a voleo bih da napravimo i neku novu pesmu - ispričao je Knez.

Instagram printscreen/ksenia.knezevic
Ksenija Knežević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike