Indiri Levak Halid Bešlić jedno nikada neće da oprosti! Pevačica otvorila dušu i o problemima u braku: Vrlo smo glasni kada krene frka!

26.02.2024

12:45

0

Smatra da i nema idealnih zajednica

Indiri Levak Halid Bešlić jedno nikada neće da oprosti! Pevačica otvorila dušu i o problemima u braku: Vrlo smo glasni kada krene frka!
Indira Levak - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Indira Levak već izvesno vreme uživa u vrlo srećnom braku, ali ne krije da u istom i te kako prolazi kroz buru, s vremena na vreme. Po njenom mišljenju, idealni brakovi i ne postoje, a ona je sa svojim suprugom naučila kako da brzo smiri strasti i nastavi dalje u nove pobede.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - istakla je za „Informer" ona, pa je potom nastavila o tome kako nju inače jači pol voli zbog njene ženske snage.

„Muža sam ja prva pozvala!"

Indira Levak, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: „Šta ću ja sa pevačicom?" A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 časova, a stigao je tek u 19, oklevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pesme. Verujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu reč u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene - ispričala je pevačica, koja sa druge strane posebno uživa u Srbiji sa svojim fanovima i veoma je zahvalna na svemu što joj pružaju.

- Predivna publika mi je u Beogradu, ali se često kratko zadržim. Volim tu srčanost, u Srbiji sam uvek rado viđen gost i beskrajno sam zahvalna što publika tamo peva sve moje pesme od početka do kraja - istakla je ona za pomenute medije.

Na to što se Martina Vrbos bori za predstavnika Srbije, a ne Hrvatske na „Evrosongu" - nema primedbi.

Martina Vrbos, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Zašto da ne? To je njeno pravo i njena želja, volja... Ne vidim tu nikakav problem - prokomentarisala je Indira, pa se potom dotakla i odnosa s Halidom Bešlićem.

- Halid mi je kao brat, veoma smo povezani. Snimali smo i duet, a Halid mi nikad neće oprostiti što sam „Gukni, golube" umesto sa njim, snimila sa tamburašima - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike