Indira Kolonija je pre godinu dana postala baka: Tako je udarao da sam shvatila da postoji potencijal u njemu

19.02.2024

06:45

0

Uskoro slavi prvu deceniju braka

Indira Kolonija je pre godinu dana postala baka: Tako je udarao da sam shvatila da postoji potencijal u njemu
indira_levak_11032022_0004 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Indira Levak, poznatija kao bivša pevačica grupe "Kolonija" svojom mladalačkom energijom prkosi godinama, pa malo ko može da veruje da je ona baka.

O svom privatnom životu retko govori, pa je malo poznato da će ove godine proslaviti deset godina braka sa suprugom Miroslavom Levakom.

- Sad kad smo na moru, onda ti mogu reći da ima tu i bure. Naš život je jedan veliki roler koster, ali moram da kažem da i dalje tutnjimo. Tutnjimo, brate mili. Nas dvoje smo zaista jedan pobednički tim. Međutim, on je užasno veliki radoholičar zbog čega je mene u ovim godinama, 50-im, pomalo strah. Ne volim tu njegovu ludu energiju jer sam ja sad ovako malo blesava, ali sam kod kuće vrlo mirna - otkrila je Indira, pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Indira Levak

- Odlično se nadopunjujemo i to je jako bitno. Velika smo podrška jedno drugome. On je moj mentor, pravi životni mentor. Vrlo je mudar, stvarno volim da ga poslušam jer je jako pametan - priznala je.

Njen suprug iz prvog braka ima sina Roberta, koji je se odlično slaže sa svojom maćehom, a čak i sarađuju.

- Roberto je postao moja desna ruka. On je mlad, poslušan, voli da radi što je najbitnije. Kad ne radi, on dobije batine, onda mogu da ga ukoritim - našalila se Indira.

Instagram printscreen/indiralevak
Indira Levak

Inače, Roberto je pre godinu i po dana dobio sina Liama, a Indira se odlično snalazi u ulozi bake.

- Pa Liam je sve. U jednom momentu čistačica što i nije tako loše kad dođe kod babe neka počisti sve. Onda smo mu u jednom momentu dali gitaru, tako je udarao po toj gitari da sam shvatila da postoji nekakav potencijal u njemu, e onda deda baci loptu: "Sine, pusti ove pevače, daj loptu, udaraj". To je jedno predivno dete i uneo nam je veliku radost u naše živote. Malo čekamo da poraste da ga svuda vodimo - priznala je Indira.

Pevačica je dodala da je sa suprugom otpočela i jedan privatni biznis, a reč je o izdavanju apartmana u Istri, pa se njeni gosti oduševe kada shvate da ih je ugostila poznata pevačica, prenosi "Dnevnik.hr"

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike