Jedino pravilo kog se Blejk Lajvli i Rajan Renolds pridržavaju u ljubavi! Glumica otkrila tajnu čuvanu 13 godina

26.02.2024

07:45

0

Osmislili su ga 2011, kada su tek postali par

Jedino pravilo kog se Blejk Lajvli i Rajan Renolds pridržavaju u ljubavi! Glumica otkrila tajnu čuvanu 13 godina
Blejk Lajvli i Rajan Renolds - Copyright Profimedia

Dugovečnom braku Blejk Lajvli i Rajana Renoldsa mnogi se dive već izvesno vreme, a ključ za uspeh - glumački par je osmislio još 2011. godine, kada su tek počeli da se zabavljaju. Oni su tada udruženim snagama, prema njenim rečima, rešili da ne rade u isto vreme.

- Kada smo Rajan i ja tek bili započeli našu vezu, uveli smo pravilo da ne radimo u isto vreme. Tako nam je privatan život uvek prioritet - počela je Blejk u „Further Ado" šouu Amber Tamblin, pa je potom priznala da to i nije bilo tako lako za izvesti svih ovih godina.

Ipak, uvek bi pronalazili način kako da ispoštuju svoju reč.

- Isto kao kad se bavite finansijama, balans je izuzetno važan - naglasila je glumica.

Ovo pravilo, inače, ona je odmah shvatila izuzetno ozbiljno. U tom periodu, naime, „non-stop je radila na seriji Tračara".

Blejk Lajvli i Rajan Renolds, Profimedia
 

- Navikla sam da radim gotovo bez prestanka. „Tračaru" posebno, to je šest godina mog života, a nekad bi po tri epizode snimali odjednom - objasnila je ona.

Dve godine od kraja te serije, inače, par je počeo da radi na svojoj porodici. Dosad, dobili su ćerke Džejms (9), Inez (7), Beti (4), kao i još jednu bebu čije ime javnosti još nije poznato, a porodici se priključila 2023, u februaru.

- Deca su nešto najbolje što u životu može da vam se dogodi - tvrdi Blejk.

Podsetimo, Blejk i Rajan venčali su se početkom septembra 2012. godine u „Boone Hall Plantation & Gardens-u" u Maunt Plezantu (Južna Karolina), što je glumac kasnije nazvao „njihovom najvećom greškom" i zbog čega su ih pojedinci dugo prozivali. Navodno, našli su se bili pod lupom javnosti zbog „glamurizovanja lokacije na kojoj se svojevremeno dogodilo nasilje nad crnim robovima".

- Sve što smo mi tada videli je sala za venčanja s Pinteresta. Kasnije smo shvatili da je podignuta na mestu strašne tragedije i nije moguće pomiriti se s tim - objasnio je jednom prilikom za „Fast Company", naglasivši kako će im zbog svega uvek biti veoma žao.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike