Šok detalji iz detinjstva Sanje Đorđević! Pevačica se tukla u školi, učiteljica jednom zbog nje doživela fras: Stalno sam pravila cirkus!

25.02.2024

00:10

0

Dugo niko nije mogao da je smiri

Šok detalji iz detinjstva Sanje Đorđević! Pevačica se tukla u školi, učiteljica jednom zbog nje doživela fras: Stalno sam pravila cirkus!
Sanja Đorđević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Malo ko bi rekao, ali pevačica Sanja Đorđević - bila je izuzetno nemirno dete. Odrastajući u Sarajevu, pamti ona i dan-danas, često je „roditeljima udarala kontru".

– Bila sam zaista nemirna i kod mene opcija „ne" nije postojala. Stalno sam sa društvom pravila cirkus – kazala je medijima Sanja jednom prilikom, koja je braneći sestre i drugare znala i da se potuče kao mala.

S druge strane, bežeći iz škole, bilo joj je palo na pamet da se popne na drvo,

– Nešto sam se iznervirala i popela sam se na najveće drvo. I žena, kad me je videla, doživela je predinfarktno stanje – otkriva ona, piše dalje „Grand", a pevačica je potom objasnila kako je tek vremenom naučila da kontroliše taj višak energije.

Sanja Đorđević, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Mi smo samo bili deca koja su bila malo življa, ali smo jako poštovali roditelje i porodica nam je bila svetinja. Srećna sam što sam odrasla u tom vremenu i u takvoj sredini – zaključila je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike