Elena Karaman okupila bivše muževe! Fali samo jedan, Jugoslav sve obelodanio (FOTO)

23.02.2024

14:47

0

Ostali su u prijateljskim odnosima

Elena Karaman okupila bivše muževe! Fali samo jedan, Jugoslav sve obelodanio (FOTO)
Elena Karaman - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Elena Karaman iza sebe ima buran ljubavni život, a sa tri različita partnera ima i toliko sinova. Naime, ona se vrlo mlada udala za fudbalera Peđu Mijatovića i sa njim dobila dvojicu sinova, Luku i Andreju, ali je mlađi naslednik preminuo nakon višegodišnje borbe sa cerebralnom paralizom.

Nakon razlaza sa fudbalerom, bila je u emotivnoj vezi sa biznismenom Andrijom Draškovićem i sa njim dobila sina Matiju. Iako nikada nisu ozvaničili ovu vezu, Elena je ostala u dobrim odnosima sa njim.

Nakon toga ponovo se udala i to za Jugoslava Karića sa kojim je dobila trećeg sina, Simona. Jugoslav je odlično prihvatio njene starije naslednike o čemu svedoči i slika koju je sinoć podelio na Instagramu, a reč je o proslavi rođendan Eleninog srednjeg sina Mateje.

- Familija - napisao je Jugoslav u opisu slike na kojoj se nalaze Elena, Jugoslav, njihov sin Simon, Karićev brat Simon, ali i slavljenik Matija, njegov otac Andrija i njegova ćerka iz drugog braka.

Instagram printscreen/jugoslavkaric
 

- Srećan rođendan Makice žvakice, volimo te - dodao je Jugoslav.

Jasno da je Elena sa očevima svojih sinova ostala u prijateljskim odnosima, osim sa Peđom Mijatovićem, koji je jednom prilikom rekao i da je brak sa Elenom bio greška.

- Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, obično se odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično. Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate sve neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto - 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal, ožene se mladi, gomila od njih napravi grešku, kao što sam napravio ja, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina - rekao je iskreno Peđa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike