Ovako izgleda sala u kojoj Sloba i Jelena prave veselje: Sve u zlatnim tonovima, a za sinovljev rođendan posebna dekoracija

20.02.2024

18:08

0

Poslednje pripreme se privode kraju

Ovako izgleda sala u kojoj Sloba i Jelena prave veselje: Sve u zlatnim tonovima, a za sinovljev rođendan posebna dekoracija
Sloba i Jelena Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena rešili su da danas naprave veliko svadbeno veselje, ali i prvi rođendan sinu.

Ekipa 24sedam već se nalazi na licu mesta, pa smo tako uspeli i da uslikamo salu u kojoj će proslava održati. Kako se može videti, sve je u zlatnim i belim tonovima, sa okruglim stolovima i starinskim belim stolicama.

Na stolovima se nalaze vaze sa cvećem i veliki svećnjaci sa belim svećama, a svuda okolo su i sijalice. Poseban deo zauzma i dekoracija koja je posvećena Damjanu, gde su stavljeni baloni raznih veličina i boja, a ispisano je i njegovo ime. 

Podsetimo,Sloba i Jelena su sve organizovali u tajnosti, pa se do danas čak nije znalo gde će se proslava održati. Sudeći po broju stolova, slavlje će biti veliko.

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba i Jelena Radanović

Kako se ranije navodilo, oni su pozvali rodbinu i prijatelje, a očekuje se i dolazak Slobinih kolega, koji će se sigurno latiti mikrofona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike