Zavirite na gala žurku sina Jelene Kostov: Pena parti za decu, avioni i luksuz na sve strane (FOTO)

20.02.2024

08:30

0

Pevačica i njen suprug nisu štedeli na detaljima

Zavirite na gala žurku sina Jelene Kostov: Pena parti za decu, avioni i luksuz na sve strane (FOTO)
Jelena Kostov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Kostov proslavila je sedmi rođendan sinu Miliji, i to velikom feštom na koju su došli njegovi drugari. Pevačica je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako je sve izgledalo, a nema sumnje da joj je srce puno zbog dečaka.

- Najvoljenije moje i njegov nezaboravni rođendan - napisala je Jelena u opisu objave uz razne emotikone.

Da su se klinci jako dobro zabavili, govore u prilog i fotografije nastale na dečjem slavlju. Međutim, za sve to bračni par morao je da iskešira veliku sumu novca kako bi iznenadili sina.

Plavi baloni bili su specijalno nabavljeni za preslatkog Miliju, koji nije krio sreću. Na panou stajao je broj sedam, a na istom su bili i avioni. Može se naslutiti da Jeleninog naslednika ova tematika i te kako zanima, te se ona potrudila da mu ispunie sve želje.

Međutim, ono što ovu proslavu čini još luksuznijom su igre za decu koja su se i te kako dobro zabavila. Naime, mališane je u dečjoj diskoteci zabavljao i veliki robot koji je svetleo, pa njihovoj fasciniranosti nije bilo kraja. Takođe, za najmlađe goste je pripremljena i pena parti, što ih je najviše obradovalo. Skakali su se u peni i nesumnjivo se odlično proveli.

Jelena Kostov, ATAImages/ A.A.
 

Pored sina Milije, Jelena Kostov ima i ćerku Milu.

Podsetimo, pevačica se povukla sa scene kako bi se posvetila porodici, o čemu je nedavno govorila za 24sedam.

- Napravila sam lepu pauzu što se tiče muzike, mislim da je tako najispravnije, pogotovo jer su mi deca mala, evo Mila je beba od godinu i po dana. Mogla sam sebi da priuštim takav luksuz da uživam u svakom njihovom momentu dok su tako mali, a posle se sve brzo odvija, dođe pubertet i tako dalje... - izjavila je Jelena, koja se uskoro vraća na scenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike