Jelena Kostov se posle više od godinu dana vraća na scenu: Ne zanima me šta je bilo na estradi, ne zabadam nos u tuđe dvorište

04.09.2023

08:30

0

Pevačica je otkrila i da će uskoro imati i prvi nastup

Jelena Kostov se posle više od godinu dana vraća na scenu: Ne zanima me šta je bilo na estradi, ne zabadam nos u tuđe dvorište
Jelena Kostov - Copyright Instagram screensot / kostovjelena

Jelena Kostov se pre više od godinu dana povukla sa javne scene, kako bi u miru na svet donela svoje drugo dete, ćerkicu Milu. No, sada je rešila da je trenutak za povratak, pa je objavila i pesmu i to duet.

Kako je otkrila za 24sedam, pevačica je imala druge planove kada je povratak na scenu u pitanju, ali je sudbina umešala prste.

ATAImages/ M.S.
Jelena Kostov

- Duet nije bio u planu, imam spremljenu pesmu kojom sam odavno planirala povratak, ali me je Sale Dinić kontaktirao i kada mi je rekao da ima odličnu numeru za mene, to je bilo to. On je, inače, radio i pesmu “Ponekad”, koja se iz godine u godinu sve više sluša i beskrajno mu verujem - kaže Jelena, koja će se posle mnogo vremena vratiti i nastupima:

- Vraćam se nastupima, prvi je 9. septembra i jako sam uzbuđena jer sam ipak malo dužu pauzu napravila.

Za kratko vreme, a kamoli za godinu dana, na javnoj sceni svašta može da se desi i da se promeni. Međutim, Jelena ističe da to nju ne dotiče.

Jelena Kostov/Privatna arhiva
Jelena Kostov

- Iskrena da budem, a to znaju i svi moji prijatelji, ja sam ovu pauzu provela na najlepši mogući način, uključujući i to da me apsolutno nije zanimalo šta se dešava, a i zašto bi? U život svojih prijatelja i meni dragih ljudi sam apsolutno upućena, a zašto bih zabadala nos u tuđe dvorište kada to nikad nisam radila - iskrena je Jelena.

Osim što će 7. septembra ove godine proslaviti prvi rođendan ćerke, ovaj mesec je za pevačicu emotivan i po tome što je njen sin Milija krenuo u prvi razred.

Jelena Kostov/Privatna arhiva
Jelena Kostov

- Njegov polazak u školu je jedno novo poglavlje u našim životima i kao svaka majka, tog dana sam bila posebno emotivna. Neverovatno je kako vreme leti, kao da je juče bilo kada se rodio, a danas je školarac - zaključila je Jelena za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike