„Ovo je moja poslednja Arena..." Draganu Mirković na samom početku koncerta preplavile emocije: Pevaću sada, da ne bih zaplakala! (FOTO)

17.02.2024

21:45

0

Fanovi su potom s njom uglas zapevali veliki hit „Sto ću čuda učiniti"

„Ovo je moja poslednja Arena..." Draganu Mirković na samom početku koncerta preplavile emocije: Pevaću sada, da ne bih zaplakala! (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Mirković je drugi koncert zaredom u Štark areni u Beogradu započela - preplavljena emocijama. Najpre, zapevala je pesmu naziva „Do poslednjeg daha", kako se zove i ova njena turneja humanitarnog karaktera kojom obeležava 40 godina karijere.

Potom, publici je poručila:

„Dobro veče, drugi put!"

- Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije moje karijere. Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju, kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u Beogradskoj areni koji ću održati.

Dragana je dala sve od sebe kako ne bi bilo suza na samom početku druženja.  

- Mislila sam da će mi biti lakše što se emocije tiče, ali imam osećaj da mi je večeras, ne mogu reći teže... Da nije bilo vas koji ste najveća sila, ja ne bih bila ovde. E, sad, da ne bih zaplakala, ja bih da pevam - istakla je ona, pa je zajedno sa svojim pfanovima izvela „Sto ću čuda učiniti".

Njena prva gošća, zatim, bila je Zorica Brunclik, koja je s njom podelila scenu i prethodne večeri. Izvele su numeru „Sele moja", a publika ih je pozdravila ovacijama.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike