Ninova ćerka na Draganin drugi koncert u Areni došla puna utisaka - s prethodnog šoua! Evo i ko joj se od poznatih još pridružio (FOTO)

17.02.2024

20:40

0

To što se s prevačicom našla na ovoj sceni smatra svojim najvećim uspehom dosad

Ninova ćerka na Draganin drugi koncert u Areni došla puna utisaka - s prethodnog šoua! Evo i ko joj se od poznatih još pridružio (FOTO)
Sandra Rešić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

I pred sam početak drugog koncerta Dragane Mirković u Štark areni pevačica Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina, ne krije da je još uvek pod ustikom prethodne noći.

- Imala sam tremu pred sinoćni nastup, ali kada sam se popela na binu i osetila Draganinu energiju, zatim energiju publike, onda je više nisam imala. Kada sam sišla sa bine počela sam da se tresem. Ovo je najveći uspeh u mojoj karijeri - priznala je ona, prenosi „Informer", pa dodala kako misli da boljeg osećaja od tog nema na čitavom svetu; inače, s Draganom je izvela i duet koji je ona snimila s njenim ocem, a koji nosi naziv „Divlja devojka".

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

To je za nju i te kako bilo emotivno, ali maksimalno se potrudila da suza ne bude.

„Dosta sam plakala!"

- Bilo mi je emotivno, ali sam se trudila da ne bude suza. Dosta sam plakala više, 'ajde sada malo da se radujemo - kazala je ona, koja će i večeras gostovati na koncertu.

Među poznatima koji su Draganu još došli da podrže bili su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Sonja Vuksanović sa Sofijom Šašić, Ljiljana Jevremović, Husein Alijević, Tanja Savić... Arena se punila iz minuta u minut, a tu su joj bili i naslednici Manuela i Marko Bijelić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike