"O, da li znaš kako suze peku!" Dragana Mirković na ovaj način odala počast pokojnim kolegama (FOTO)

16.02.2024

21:59

0

Lavina emocija večeras je prisutna u Areni

"O, da li znaš kako suze peku!" Dragana Mirković na ovaj način odala počast pokojnim kolegama (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragana Mirković održala je večeras prvi od dva zakazana koncerta u Štark Areni, a isti nije mogao da prođe bez pesme "O, da li znaš".

Pevačica je jednu od najtužnijih numera u karijeri posvetila pokojnim kolegama, s obzirom da su se na velikom projektoru iza nje smenjivale fotografije Predraga Živkovića Tozovca, Usnije Redžepove, Đorđa Marjanovića, Ksenije Pajčin i Igora Starovića.

 

Cela hala bila je u suzama, a Dragana nije štedela emocije u glasu dok je izvodila ovu posebnu numeru. Emotivne trenutke je na Instagramu zabeležila Milica Pavlović.

"O dali znaš, kako suze peku, o da li znaš kako suze teku, kad gubiš onog koga ljubiš i kad moliš onog koga voliš", reči su pomenute numere.

Podsetimo, Mirkovićeva je započela koncert pesmom "Do poslednjeg daha", a zatim se mnogo zahvalila fanovima na transparentu koji su napravili samo za nju.

Na koncert pevačice došle su Jelena Karleuša, Zorica Brunclik, ali i ostale Draganine kolege, poput Jovane Tipšin, Branke Sovrlić, Huseina Alijevića, Željka Šašića i drugih.

Mirkovićeva večeras obeležava 40 godina karijere, a prethodni koncert održan je pre gotovo deset godina, kada je slavila tri decenije otkako je na sceni.

ATAImages/ A.A.
Dragana Mirković

 

Bonus video:


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike