„To ti je posao?!" Šta je sve muž Elen Pompeo priređivao glumici kad je krenula u „Grey's" avanturu

03.08.2021

06:15 >> 06:27

0

Nije znao šta ga je snašlo - objašnjavala je televizijska zvezda, kada je konačno progovorila o tome kako se u stvari njen izabranik nosio s vrućim scenama

„To ti je posao?!" Šta je sve muž Elen Pompeo priređivao glumici kad je krenula u „Grey's" avanturu
Copyright Elen Pompeo i Kris Ajveri Profimedia

Još kada je serija „Uvod u anatomiju” počela s prikazivanjem, ljubavna priča Meredit Grej (Elen Pompeo) i Dereka Šeparda (Patrik Dempsi) mnogima je postala jedna od omiljenih sa malih ekrana. Međutim, u slučaju Krisa Ajverija, supruga glavne akterke, nije bilo baš tako. Čuveni „McDreamy” za njega je bio – noćna mora.

Elen Pompeo i Kris Ajveri Profimedia

Ovaj detalj glumica je nedavno otkrila za strane medije, naglasivši da „čovek nije znao šta ga je snašlo” kada je video vrele scene između lekara, pričala je za podkast „Ladies First with Laura Brown”, pa tako dugo nije bio „Patrikov fan” i to se tek vremenom popravilo. Scene koje je priređivao glumici, napominje, nisu bile tolike kolika je bila njegova patnja i veoma se loše nosio s tim da mu žena odlazi na posao „da se ljubi s ovim”, priča Pompeo.

Pročitajte još:

– Čovek baš nije znao šta ga je snašlo, jadničak. Sećam se, u početku, bilo mu je mnogo teško da se nosi s tim. Govorio mi je: „Ovako nešto nisam hteo” ili „To ti je posao?! Da se ljubiš s ovim?”, kao i: „Okej je Patrik, dobar je on čovek, ali… Stvarno?!” i sve tako – otkrila je Elen.

Elen i Kris

Par se upoznao u samoposluzi 2003. godine, u Los Anđelesu. Posle pola godine druženja, ušli su u romansu, koju su zatim krunisali brakom 2007. Inače, glumica je bila zaprošena na 37. rođendan. Zajedno, dobili su ćerke Sijenu i Stelu, te sina Elija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike