Glumica je naga šetala ulicama, pa zadržana na psihijatriji: Evo kako se Amanda Bajns oporavlja godinu dana nakon skandala (FOTO)

18.02.2024

00:20

0

Radi na svom samopouzdanju

Glumica je naga šetala ulicama, pa zadržana na psihijatriji: Evo kako se Amanda Bajns oporavlja godinu dana nakon skandala (FOTO)
Amanda Bajns - Copyright Profimedia

Zvezda filma "She's a man", glumica Amanda Bajns, tokom prethodne godine našla se u jeku skandala nakon što je više puta privođena i bila smeštena u psihijatrijskim ustanovama.

Glumicu su najčešće pronalazili na ulici, a jednom prilikom se i sama javila i zatražila pomoć.

Nakon teškog perioda, glumica je odlučila da se posveti sebi, te je počela da radi na svom podkastu, koji je krajem prošle godine privremeno ugasila jer nije bila zadovoljna odazivom gostiju.

Sada su se pojavile njene paparaco slike sa ulica Los Anđelesa, a može se reći da Amanda izgleda prilično bolje u odnosu na prethodni period.

Inače, ona je nedavno podelila svoja iskustva sa blefaroplastikom, odnosno intervencijom uklanjanja viška kože sa kapaka, te priznala da je godinama imala ovaj problem.

- Nikada ranije nisam bila iskrena po pitanju ovoga, ali sam zapravo imala operaciju blefaroplastike na kapcima i uglovima očiju. Dakle, više nemam te nabore na koži - rekla je u video snimku na svom Instagram Storiju i dodala da joj je ova intervencija doprinela većem samopouzdanju.

Podsetimo, pre skoro godinu dana, Amanda je privedena na odeljenje za psihijatriju pošto je prethodno naga lutala ulicama Los Anđelesa.

Očevidac je ispričao za „TMZ" kako je naga glumica mahnula vozaču, a potom sama pozvala policiju. Posle nekog vremena saopšteno je da glumica pati od bipolarnog poremećaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike