"Isuse!": Hit reakcija Viktorije Bekam na pitanje da li je spremna da postane baka (VIDEO)

18.02.2024

07:35

0

U razgovoru sa poznatom prijateljicom shvatila je da joj se dopada ideja da neki od unuka nosi njeno ime

"Isuse!": Hit reakcija Viktorije Bekam na pitanje da li je spremna da postane baka (VIDEO)
Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Kako je Bruklin Bekam već nekoliko godina u braku sa Nikolom Plec, Viktorija Bekam uskoro bi mogla da postane baka.

Međutim, ona nije oduševljena ovom idejom, pa je njena reakcija bila burna.

- Isuse. Šta?! Vau. Sačekaj. Mislim da se to još uvek nije desilo, osim ako vi ne znate nešto što bih ja treba da znam - smešno je odgovorila vidno zbunjena Viktorija.

Iako još uvek nije spremna za novu generaciju u porodici, Viktorija ističe da je razmišljala o tome kako bi oni mogli da se zovu.

 

@voguemagazine You can't call her Glam-Ma or preferably Victoria quite yet. In this episode of #TheRunThrough podcast, the designer opens up to #ChloeMalle ♬ original sound - Vogue

 

- Poslednji put kada sam bila sa Anom Vintur pitala sam je kako joj se zovu unuci, a ona mi je rekla: 'Ana.' Shvatila sam da je to veoma lepo, pa ću možda i ja krenuti tim putem - rekla je Viktorija, pa dodala: 

- Ali to se još uvek nije desilo. Ali, znate, nadam se da će jednog dana doći do toga, ako budem blagoslovena, to bilo divno.

Modna dizajnerka je priznala i da ne voli da deli savete sinu i snaji, ali da im je velika podrška.

- Mislim da samo moraš biti tu za njih. Komunikacija je ključna i tu sam da ih podržim, i njega i Nikolu. Ne volim da dajem savete. Već da jednostavno budem tu.

Profimedia
Viktorija i Dejvid Bekam

Iako su već dve decenije u braku, Viktorija i Dejvid Bekam su u svom dokumentarcu istakli da je i njihov zajednički život prolazio kroz uspone i padove, posebno u periodu dok je on igrao za Real Madrid.

- Evo u čemu je stvar: bili smo jedno protiv drugog, eto to je potpuno iskreno. Do Madrida se ponekad osećalo kao da smo protiv svih drugih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Ali kada smo bili u Španiji, nije se baš činilo da imamo jedno drugo. I to je tužno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike